ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΙΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ DETROP 2017
30/01/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Αγαπητοί παραγωγοί μας,

 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο των ενεργειών και των δράσεων της για την ανάδειξη των προϊόντων που παράγει η Ιόνια Γη, προτίθεται να λάβει μέρος στην 26η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Συσκευασίας «Detrop» (site: http://detrop.helexpo.gr/el) η οποία θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 3 Μαρτίου έως και την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 στους χώρους της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης. Στα συνημμένα σας θα βρείτε και σχετικό ενημερωτικό υλικό.

Για την άρτια και αποτελεσματική συμμετοχή της Περιφέρειας μας στην συγκεκριμένη έκθεση παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε το συντομότερο δυνατό την πρόθεση συμμετοχής σας σε αυτήν. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα καλύψει από τον Προϋπολογισμό της τα έξοδα που αφορούν την βασική υποδομή του Περιπτέρου το οποίο θα φιλοξενήσει τα προϊόντα της Ιόνιας Γης, ενώ οι παραγωγοί που θα συμμετέχουν επιβαρύνονται με τα λοιπά έξοδα της συμμετοχής στην Έκθεση (μεταφορικά, διαμονή, διατροφή, τυχόν επιπλέον παροχές που επιθυμούν από τους διοργανωτές της Έκθεσης κτλ).

Παρακαλούμε σημειώστε ιδιαίτερα ότι εξ’ αιτίας του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών των εκθετών ανά Περίπτερο, την οποία τηρεί η συγκεκριμένη Έκθεση, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας όσον αφορά την συμμετοχή σας σε αυτήν. Κατόπιν τούτου οι Δηλώσεις Πρόθεσης Συμμετοχής σας θα πραγματοποιούνται μέσο μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ionian.agro@gmail.com.

Σας συνιστούμε να επιβεβαιώσετε και τηλεφωνικά μετά την αποστολή του σχετικού ηλεκτρονικού μηνύματος την λήψη αυτού στο τηλέφωνο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης στον αριθμό 2661362310 μέσω του οποίου μπορείτε να λάβετε και επιπλέον πληροφορίες για την συμμετοχή σας εφόσον το επιθυμείται. Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση και σε αναμονή της απόκρισής σας, σας ευχαριστούμε θερμά.

Με τις ευχές μας για ένα Δημιουργικό και Παραγωγικό 2017

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΦΟΝΤΑΝΑ

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ

ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΤΗΛ. 2661362310 / 2661032859

 

 

Δείτα τα επισυναπτόμενα αρχεία. ΑΡΧΕΙΟ_1  ΑΡΧΕΙΟ_2

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Detrop_1
Detrop_2