ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
13/12/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

4h-expotrof-logo_F1876807589.png

 

Με ιδιαίτερη χαρά η 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017 φιλοξενεί φέτος την Περιφέρεια Κρήτης, ως τιμώμενη περιοχή, με σημαντικό αριθμό συμμετοχών σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο Hall 2. Τόσο τα κρητικά προϊόντα όσο και οι παραγωγοί τους θα έχουν την τιμητική τους, αφού όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στους θησαυρούς της κρητικής γης, την πλούσια γευστική κληρονομιά, τα αγνά υλικά, καθώς και τον πατροπαράδοτο και συνάμα εκσυγχρονισμένο τρόπο παρασκευής εκλεκτών προϊόντων.  

Η καρδιά της κρητικής γης θα χτυπάει δυνατά από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου 2017 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό σε μια γιορτή αυθεντικών γεύσεων, πλούσια σε παράλληλες εκδηλώσεις, σεμινάρια και πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις. 

Οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις από την περιοχή θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου τους, ενώ η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης θα παρουσιάσει με τον πιο… εύγεστο και δημιουργικό τρόπο τα κρητικά εδέσματα. 

Οι δηλώσεις για συμμετοχή στην 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2017 συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2109610135. 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή