ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Παρέλαση Κρητικών Προϊόντων στη ΔΕΘ - Παγκρήτια Έκθεση 30/10 έως 5/11
26/10/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΕΚΘΕΣΗ

Παρέλαση Κρητικών προϊόντων στη Δ.Ε.Θ. στη Θεσσαλονίκη

από 30 Οκτωβρίου έως 5 Νοεμβρίου 2016

στην Παγκρήτια Έκθεση "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση".

 

Όλα έτοιμα για την 6η Παγκρήτια Έκθεση "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση" που ανοίγει τις πύλες της στο κοινό της Θεσσαλονίκης τις 10:00 η ώρα το πρωί της Κυριακής 30 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 5 Νοεμβρίου.
Καθημερινά η Έκθεση θα λειτουργεί από τις 10:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με δωρεάν παρκινγκ.


Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να προμηθευτούν αγνά Κρητικά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς.
Λάδι, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια - αρτοσκευάσματα, μέλι,βασιλικό πολτό, βότανα, γλυκά, ζυμαρικά, ρακί, κρασί, καλλυντικά, αλόη είναι μερικά από τα προϊόντα που θα παρουσιάσουν εκθέτες από κάθε γωνιά της Κρητικής Γης.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ένα πλήθος μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων. Εκατοντάδες οι συντελεστές τους, περισσότεροι από 300 χορευτές, 50 μουσικοί, δεκάδες εκπρόσωποι κρητικών πολιτιστικών σωματείων, αλλά και πλήθος εκπροσώπων πολιτιστικών σωματείων από άλλες περιοχές της Ελλάδας συνθέτουν ένα πολιτιστικό αντάμωμα όσων υπηρετούν τις αξίες των παραδόσεων των ιδιαίτερων περιοχών της χώρας μας.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν με κάθε επισημότητα στις 7:00 η ώρα το απόγευμα της Κυριακής από την Υφυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Πρώην Μακεδονίας-Θράκης) κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη. Στα εγκαίνια θα παρευρεθεί η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Θεανώ Βρέντζου, δεκάδες εκπρόσωποι πολιτιστικών σωματείων και άλλοι επίσημοι.

Η έκθεση οργανώνεται από τις Επικοινωνίες Κρήτης, πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση και την υποστήριξη της Περιφέρεια Κρήτης και της Δ.Ε.Θ. Helexpo, ενώ στηρίζεται από δεκάδες φορείς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πανελλήνιας εμβέλειας.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ