ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ 10.10.2016 - Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Ελληνικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας στα Τίρανα (τέλη Νοεμβρίου - αρχές Δεκεμβρίου 2016)
28/09/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΘΕΜΑ: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο Ελληνικό Φεστιβάλ Γαστρονομίας στα Τίρανα (τέλη Νοεμβρίου - αρχές Δεκεμβρίου 2016)

Στο πλαίσιο των χειμερινών δράσεων για την προώθηση ελληνικών τροφίμων και ποτών στην αλβανική αγορά, η Πρεσβεία της Ελλάδος στα Τίρανα και το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων αυτής, σε συνεργασία με το νέο πολυτελές ξενοδοχείο PLAZA, στα Τίρανα, διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων, αφιερωμένες στην ελληνική γαστρονομία.

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η προώθηση εκλεκτών ελληνικών προϊόντων (π.χ. ελαιόλαδο, κρασί, τυριά, γιαούρτι, παξιμάδια, μαστίχα, κρόκο, ούζο κλπ) και η ανάδειξη της ποιότητας και της υπεροχής των ελληνικών προϊόντων, συνδυάζοντάς τα με γευστικές και γαστρονομικές εμπειρίες, με μουσικές μελωδίες και οπτικοακουστικά ερεθίσματα.

Στόχος μας είναι οι εκδηλώσεις να διεξαχθούν εντός 2-3 ημερών, στα μέσα της εβδομάδος (Τρίτη έως Πέμπτη), περί τα τέλη Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου τ.έ., ώστε να αξιοποιηθεί η προ-εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων. Επιπλέον, θα μπορούσαμε να συνδυάσουμε τις εκδηλώσεις με τα εγκαίνια της σημαντικότερης Διεθνούς Εμπορικής Έκθεσης των Τιράνων (24-28/11/2016), που θα πραγματοποιηθούν στις 24/11/2016.

Προς πληρέστερη ενημέρωσή σας, επισυνάπτουμε αναλυτική περιγραφή των σχεδιαζόμενων εκδηλώσεων μας και παρακαλούμε για την ενημέρωση των μελών σας.

Για την καλύτερη οργάνωση των εκδηλώσεων, προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών, παρακαλούμε τα μέλη σας που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια προβολής και τοποθέτησης νέων προϊόντων στην αλβανική αγορά, όπως επικοινωνήσουν απευθείας με το Γραφείο ΟΕΥ, έως τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου τ.έ., στο τηλ. 003554 2228980 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση ecocom-tirana@mfa.gr.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
AS581-030_F727169306.1-EkdilosiendiaferontosgiaGreekFoodFestival.pdf
AS 581 - 030.1 - Εκδήλωση ενδιαφέροντος για Greek Food Festival