ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO - Όλη η Πελοπόννησος μια έκθεση απο τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης
26/09/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

banner1_F1427936994.png

Τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν τη διοργάνωση της πρώτης Περιφερειακής έκθεσης, στην ιστορία της Πελοποννήσου, τη  «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

 

Η έκθεση θα αποτελέσει το σημείο παρουσίασης όλων των ποιοτικών προϊόντων της Πελοποννήσου, και όχι μόνο, του αγροδιατροφικού τομέα, των τουριστικών προϊόντων και της επιχειρηματικότητας εν γένει.

Τα Επιμελητήρια όλης της Πελοποννήσου ένωσαν τις δυνάμεις τους και αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διοργάνωση της πρώτης περιφερειακής έκθεσης της Πελοποννήσου με τίτλο «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» η οποία θα πραγματοποιηθεί από 9-13 Νοεμβρίου στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης.

 

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική προσπάθεια για την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο, που γίνεται πρώτη φορά με τη μορφή έκθεσης, και ενισχύει με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα συνεργασίας και σύνταξης δυνάμεων προς όφελος των επιχειρήσεων και την ανάπτυξη .

 

Η έκθεση θα έχει στο επίκεντρο τον αγροδιατροφικό τομέα και τον τουρισμό, που αποτελούν άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Πελοπόννησο, αλλά και για όλη την Ελλάδα, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, της μεσογειακής διατροφής και των τουριστικών σημείων (αρχαιολογικοί χώροι, φυσικά τοπία, πολιτισμός). Παράλληλα θα συμμετέχουν και  άλλοι παραγωγικοί τομείς που συνθέτουν το προφίλ της επιχειρηματικότητας της περιοχής.  Στο πλαίσιο της έκθεσης, μάλιστα, θα διοργανωθούν δύο πολύ σημαντικές εκδηλώσεις: Β2Β επιχειρηματικών συναντήσεων με επιχειρήσεις εισαγωγής του εξωτερικού μέσω του ευρωπαϊκού δικτύου EnterpriseEuropeNetwork, προκειμένου οι πελοποννησιακές επιχειρήσεις να έχουν την άμεση ευκαιρία να έρθουν σε επαφή και να κλείσουν συμφωνίες με επιχειρήσεις του εξωτερικού και ενημερωτική ημερίδα εξαγωγικού προσανατολισμού του EnterpriseGreece που στηρίζει ενεργά την «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO».

 

Το κόστος συμμετοχής στην Έκθεση ανέρχεται στα 29 ευρώ/τ.μ. (πλέον Φ.Π.Α.).

 Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 9 έως τις 13 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της: Καθημερινές: 17.00 – 22.00 και Σαββατοκύριακο: 10.30 – 22.30.

 

Στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.peloponnisosexpo.gr, μπορείτε να βρείτε όλες οι πληροφορίες για την έκθεση, σχεδιάγραμμα του χώρου, δηλώσεις συμμετοχής, παροχές περιπτέρου κ.α.

 

Σας επισυνάπτεται και σχετικό πληροφοριακό υλικό της έκθεσης.

Εν αναμονή της θετικής σας απάντησης σας
 

 

Συνδιοργάνωση Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με τη στήριξη του Δήμου Τρίπολης

Ανάδοχος ALFAEXPO

Πληροφορίες: AlfaExpo: 2710 227142, 210 27 72 244,

www.peloponnisosexpo.gr, www.alfaexpo.gr

banner4_F1468857973.png

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
PelopExpo