ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Η 5η διοργάνωση της MEAT DAYS από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου 2016
22/09/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η κλαδική, εξειδικευμένη έκθεση για το κρέας και τα προϊόντα του MEAT DAYS θα πραγματοποιηθεί για 5η συνεχή χρονιά το φθινόπωρο του 2016 και συγκεκριμένα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου, στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, που βρίσκεται στην περιοχή του διεθνούς αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», στα Σπάτα Αττικής.

Διοργανώνεται από την εταιρεία o.mind creatives - που διαθέτει 15ετή και πλέον εμπειρία στη διοργάνωση κλαδικών εκθέσεων – και από το εξειδικευμένο, κλαδικό περιοδικό MEAT PLACE.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι τέσσερις προηγούμενες διοργανώσεις, την τεράστια αποδοχή και συμμετοχή των ανθρώπων του χώρου καθώς και τη συνολική υποστήριξη των φορέων, που εκπροσωπούν τον κλάδο του κρέατος και της κτηνοτροφίας, η διοργάνωση αποτελεί πλέον θεσμό.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές της είναι τα κρεοπωλεία, οι εισαγωγείς και έμποροι πουλερικών και ζώντων ζώων, οι βιοτεχνίες και βιομηχανίες επεξεργασίας και μεταποίησης κρέατος, τα αλλαντοποιεία και οι αλλαντοβιομηχανίες, οι αντιπρόσωποι ξένων οίκων και σφαγείων, οι χονδρέμποροι κρέατος, οι εταιρείες εξοπλισμού κρεοπωλείων, βιομηχανιών και συσκευασίας προϊόντων, οι επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, τα delicatessen και οι αγοραστές κρέατος.

Εξέχουσα θέση στην έκθεση έχουν επίσης οι Έλληνες παραγωγοί καθώς και οι κτηνοτροφικές, χοιροτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες της χώρας μας, οι οποίες βρίσκονται διάσπαρτες σ’ όλη την Ελλάδα και βρίσκουν το σημείο αναφοράς και την ευκαιρία εκπροσώπησής τους μέσω της διοργάνωσης.

 

Πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων

Στο πλαίσιο της MEAT DAYS πραγματοποιείται κάθε χρόνο πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, που δίνουν στο εκθεσιακό τριήμερο και ενημερωτική διάσταση. Συνέδρια, ημερίδες, παρουσιάσεις, διαγωνισμοί, φεστιβάλ, γευστικές δοκιμές κ.α. αποτελούν πόλο έλξης τόσο για τους εκθέτες όσο και για τους επισκέπτες, που μέσω αυτών των εκδηλώσεων έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλα όσα αφορούν στο κρέας και στα προϊόντα του.

Μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, και η 5η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας που στόχο έχει να αναδείξει και να βραβεύσει τους Έλληνες παραγωγούς προϊόντων κρέατος και τα τοπικά εδέσματα της χώρας μας.

Μαζί με τη 5η MEAT DAYS 2016 θα πραγματοποιηθεί και η 4η έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας DAIRY EXPO, που διοργανώνεται επίσης από την εταιρεία o.mind creatives.

Το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει η αποστολή του ενημερωτικού υλικού για τις 2 εκθέσεις σε όλες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να λάβουν μέρος.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τις ίδιες ημερομηνίες (30/9 - 2/10) επίσης στο Metropolitan Expo αλλά σε διαφορετικές αίθουσες θα λάβει χώρα και η έκθεση Super Market – Mini Market & Περίπτερο, διοργάνωση της εταιρείας Rota.

Το κρέας και το 2016 θα είναι στα καλύτερά του και θα είναι όλοι εκεί!

Με την υπογραφή του περιοδικού MEAT PLACE, την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την υποστήριξη όλων των κλαδικών φορέων.

 

Σας περιμένουμε στο σημαντικότερο ραντεβού του κλάδου κρέατος.

 

NewsLetterBarcode_F1691274450.jpg

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή