ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
7η Πανελλήνια Έκθεση Κορινθία 2016
16/09/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει την 7η Πανελλήνια Έκθεση «ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2016».

Θέτοντας και πάλι υψηλούς στόχους ποιότητας, πληρότητας και επισκεψιμότητας του εκθεσιακού χώρου, η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στον Ισθμό της Κορίνθου σε λυόμενη κατασκευή, διοργανώνεται από την Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου μας, τελεί δε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ΑΕ., της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων. 

Η Έκθεση θα λειτουργήσει από την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου έως και την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου στον Ισθμό της Κορίνθου.

Η δημοσιότητα της Έκθεσης θα εξασφαλιστεί με την διαφήμιση δύο μήνες πριν από την έναρξή της, μέσω των Εθνικών και Τοπικών Μ.Μ.Ε. (εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί) και του διαδικτύου.

Κατά την διάρκεια της Έκθεσης θα δοθεί η ευκαιρία σε εκθέτες και επισκέπτες, να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις με την συμμετοχή εκπροσώπων φορέων (Ο.Τ.Α., Δημοσίων Οργανισμών, Αναπτυξιακών Εταιριών κτλ), πάνω σε ενδιαφέροντα θέματα επιχειρηματικής ανάπτυξης, επενδύσεων και προώθησης πωλήσεων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 Επιχειρηματικές αποστολές από το εξωτερικό έχουν σχεδιαστεί για την σύναψη συνεργασιών και συμφωνιών με επιχειρήσεις της περιοχής μας.

Οι στόχοι της έκθεσης είναι:

1. Η ανάδειξη και η προβολή της οικονομικής δραστηριότητας

2. Η προώθηση των προϊόντων σε όλες τις περιοχές της χώρας και το εξωτερικό

3. Η τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών

4. Η αύξηση της τουριστικής κίνησης από την προσέλευση και διακίνηση εμπορικών αντιπροσώπων και επισκεπτών

5. Η γνωριμία και η επικοινωνία όλων των επιχειρηματιών της Περιφέρειάς μας, με στόχο την ανίχνευση μελλοντικών συνεργασιών

 

Κόστος συμμετοχής: Περίπτερα εσωτερικού χώρου 50 Ευρώ το τ.μ.

Η Έκθεση φιλοδοξεί να αποτελέσει οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός για την Περιφέρεια και θεωρούμε ότι σε αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά και η δική σας συμμετοχή.

Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι προηγούμενες Πανελλήνιες Εκθέσεις που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Κορινθίας, κατέστησε φανερή, την αναγκαιότητα της φετινής διοργάνωσης καθώς και τη σημαντική οικονομική προσφορά τέτοιων εκδηλώσεων στις τοπικές κοινωνίες και επιχειρήσεις, ιδιαίτερα στη σημερινή οικονομική συγκυρία.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Βασίλης Δ. Νανόπουλος

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας 

 

Αίτηση Συμμετοχής και πληροφορίες για την Έκθεση στους παρακάτω συνδέσμους

 

http://procontact.gr/aitisi_simetoxis.pdf

http://procontact.gr/epistoli_stis_epixeiriseis.pdf

http://procontact.gr/sxedio_ekthesis_korinthia_2016.pdf

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή