ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣTHΝ 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ – ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016
05/09/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ (27/9/2016 – 3/10/2016) είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη έκθεση και διοργανώνεται  στον Εκθεσιακό χώρο της Άρτας, στο χώρο που το ίδιο διάστημα γίνεται η εμποροπανήγυρη, από την «Αρταίων Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ» και με την αιγίδα του Δήμου Αρταίων και σε συνδιοργάνωση με το Επιμελητήριο Άρτας και τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας.

Ώρες λειτουργίας:  10:30 π.μ. έως 14.00 μ.μ. και 17.00 έως 22.30μ.μ.

Η έκθεση πραγματοποιείται παράλληλα με το παραδοσιακό παζάρι (εμποροπανήγυρη) και κάθε χρόνο ο αριθμός των επισκεπτών ξεπερνάει τις 70.000, γεγονός που προσφέρει τεράστια επισκεψιμότητα στην έκθεση.

Όραμά μας είναι η έκθεση να αποτελέσει πανελλήνιο σημείο αναφοράς και για αυτό θα χρησιμοποιηθούν όλα τα σύγχρονα μέσα προβολής.

Η προώθηση της έκθεσης γίνεται χρησιμοποιώντας όλα τα παραδοσιακά και σύγχρονα μέσα μαζικής επικοινωνίας όπως τηλεόραση, ραδιόφωνο, καταχωρήσεις σε τύπο και ειδικά περιοδικά, διαδίκτυο, ειδική αρθογραφία.

Μέλημα μας είναι, η Έκθεση να επικεντρωθεί, στην ανάδειξη και την προώθηση νέων ιδεών και καινοτόμων προϊόντων, των τοπικών προϊόντων και παραγωγών, καθώς και στην τόνωση της αγοράς με την σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Είμαστε διατεθειμένοι να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης μέσω μιας μελετημένης και εκτεταμένης διαφημιστικής προβολής.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ:

Τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα, είδη διατροφής, προϊόντα τεχνολογίας, ενεργειακά προϊόντα, εταιρείες τεχνολογίας και παροχής υπηρεσιών, κ.α.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προβολή και επικοινωνία των εκθετών σχεδιάζουμε:

 1. Τοποθέτηση banners σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της έκθεσης, αλλά και σε κεντρικά σημεία της πόλης της Άρτας

2. Διαφημιστικές καταχωρήσεις σε κλαδικά έντυπα και εφημερίδες.

3. Προβολή των εκθετών σε τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, στην ιστοσελίδα της έκθεσης στο site του Δήμου Αρταίων (με αναλυτική προβολή)

4. Προβολή μέσω συνέντευξης στο δημοτικό ραδιόφωνο και στον τηλεοπτικό σταθμό της πόλης (ARTTV) για όσους εκθέτες το επιθυμούν

5. Πραγματοποίηση live επιδείξης μαγειρικής και άλλων εκδηλώσεων, όπως θεματικά σεμινάρια για την ενέργεια κλιματισμού-θέρμανσης, την τουριστική ανάπτυξη, την επιχειρηματικότητα και τα μνημεία.

6. Δωρεάν περιήγηση των εκθετών σε μνημεία και σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής μας.

7. Εκπτωτικό κουπόνι στους εκθέτες, σε διάφορα καταστήματα της Άρτας (ξενοδοχεία, ταβέρνες – εστιατόρια, κα)

8. Παράλληλες εκδηλώσεις στην πόλη της Άρτας

 (*) ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To κόστος ανέρχεται σε 40 € / τμ συν ΦΠΑ 23%

Το  παραπάνω  κόστος περιλαμβάνει :

Øενοίκιο  χώρου

Øκατασκευή και βασικό εξοπλισμό

Øτεχνικές και λειτουργικές δαπάνες του περιπτέρου (παροχή και κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος, καθαρισμός, wifi)


ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι  θα πρέπει  να καταβάλουν απαραιτήτως   μαζί με την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού,  ως προκαταβολή  το 50 % του συνολικού κόστους συμμετοχής λαμβάνοντας υπόψη  τα αιτούμενα  τ. μ .

Η καταβολή του  ποσού μπορεί  να  γίνεται ως ακολούθως :

Ø  1. ΤΡΑΠ.ΠΕΙΡΑΙΩΣ 5400062690778  iban: GR17 0172 400 000 54 000 6269 0778

Σημειώνεται ότι  στο παραστατικό  της  Τραπέζης θα   πρέπει να αναφέρεται η επωνυμία της εταιρείας και το όνομα της Έκθεσης .

Παρακαλούμε  επίσης,  όπως διαβιβάσετε  αντίγραφο του σχετικού παραστατικού της Τράπεζας, στον ΑΔΑΕ ΟΤΑ στο Fax Νο:26810-75425 υπόψη κ. Γεωργίου Μπόνια.

Η εμπρόθεσμη καταβολή  από όλους τους εκθέτες  του ποσού  που  αντιστοιχεί  στην προκαταβολή είναι απαραίτητη  προϋπόθεση  για την εξασφάλιση του χώρου και επιστρέφεται – σε περίπτωση ακύρωσης-  μόνο εφόσον ο χώρος αυτός διατεθεί σε άλλη εταιρεία. 

Η εξόφληση του υπόλοιπου ποσού θα γίνει με την καταβολή 50%  πριν την έναρξη της έκθεσης. Ο ΦΠΑ εξοφλείται με την έκδοση Τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών.

Ο κανονισμός λειτουργίας της έκθεσης είναι αναρτημένος στο site του Δήμου www.arta.gr  και παρακαλείσθε να το διαβάσετε πριν υπογράψετε την συμφωνία μίσθωσης του χώρου της έκθεσης.

 

KATOPSI

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΤΑΣ