ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 2016 - ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΚΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ
20/04/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Κέντρο του ελληνικού τουρισμού θα γίνει για μια ακόμη φορά η Αθήνα με την πραγματοποίηση της Έκθεσης Τουρισμού. Η έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της από 13 έως 15 Μαΐου  στο χώρο πολλαπλών χρήσεων στο μετρό συντάγματος που διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις και τους στόχους των εκθετών.

Η ΕΚΘΕΣΗ πραγματοποιείται υπό την ΑΙΓΙΔΑ ΥΠΟΥΡΓΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΕΟΤ και HATTAενώ έχει την υποστήριξη των μεγαλύτερων τουριστικών φορέων της Ελλάδας.

Η έκθεση  στοχεύει να φιλοξενήσει όλες της περιοχές της χώρας περιφέρειες ,δήμους, τουριστικά γραφεία που θα θέλανε να προβάλουν της περιοχές τους και της εταιρίες τους σε χιλιάδες επισκέπτες.

Στους εκθέτες περιλαμβάνονται ελληνικοί τουριστικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού, μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία.

Την έκθεση θα επισπευτούν την Παρασκευή  οι σημαντικότεροι Κυβερνητικοί και περιφερειακοί τουριστικοί παράγοντες της Ρωσίας, Tour Operators, MME, που θα βρίσκονται στην Αθήνα εκείνες της ημέρες για το τουριστικό φόρουμ.

Με αυτό το σκεπτικό σας καλούμε να συμμετέχετε σε αυτό το μεγάλο τουριστικό γεγονός, που προβάλει αποκλειστικά τον Ελληνικό Τουρισμό. 

Με την έγκαιρη υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε και σε ένα σύνολο προωθητικών ενεργειών, που έχουμε  σχεδιάσει.

Αναλυτικά σας επισυνάπτουμε και το σχέδιο διαμόρφωσης του χώρου.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 2016-2