ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
5ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
22/03/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

5ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ– SUPER MARKET
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μέχρι 24 Μαρτίου


Περισσότεροι από 170 ξενοδόχοι, παραγωγοί και μεταποιητές αγροτικών προϊόντων έχουν εκδηλώσει, μέχρι στιγμής, ενδιαφέρον για να λάβουν μέρος  στο 5ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΡΗΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ - SUPER MARKET, το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 Απριλίου στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΗΤΗΣ (ΔΕΚΚ).
Ως  καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής έχει ορισθεί η Πέμπτη 24 Μαρτίου, προκειμένου να προετοιμαστούν οι κατ’ ιδίαν συναντήσεις των δύο πλευρών.
Το κορυφαίο για την οικονομία της Κρήτης επιχειρηματικό γεγονός έχει στόχο να βοηθήσει τη συνεργασία ξενοδόχων και αγροτών/μεταποιητών/προμηθευτών αγροτικών Κρητικών προϊόντων, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των Κρητικών ξενοδοχείων και της ευρύτερης τοπικής αγοράς από την ντόπια παραγωγή, αλλά και να δοθεί η ευκαιρία στους επισκέπτες του νησιού να γνωρίσουν τα γνήσια προϊόντα της Κρητικής διατροφής.
Το εγχείρημα έχει στεφθεί με μεγάλη επιτυχία κατά τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια και αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική αγορά, καθώς έχει δώσει τη δυνατότητα σε πολλούς ξενοδόχους να προμηθευτούν τοπικά προϊόντα  από τους παραγωγούς, χτίζοντας μια οικονομική συνεργασία με πολλαπλά οφέλη για τις δύο πλευρές.
«Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για κάθε ενδιαφερόμενο να προωθήσει τα αγροτικά, γαλακτοκομικά ή τυποποιημένα προϊόντα του απευθείας στα ξενοδοχεία της Κρήτης, στα δίκτυα διανομής και στα Super Market» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης, αναφερόμενος στις συνεργασίες που έχουν προκύψει κατά τα προηγούμενα χρόνια.

Το ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ περιλαμβάνει συναντήσεις εκπροσώπων των ξενοδοχείων και των δικτύων διανομής με αγρότες, κτηνοτρόφους και μεταποιητές/προμηθευτές αγροτικών Κρητικών προϊόντων σε προκαθορισμένα ραντεβού, αλλά και έκθεση Κρητικών προϊόντων.
Το 5ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ διοργανώνουν και φέτος τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, οι Ενώσεις Ξενοδόχων Κρήτης και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.
Για πρώτη φορά φέτος συμμετέχουν στο ΦΟΡΟΥΜ με δικό τους περίπτερο η Περιφέρεια Κρήτης και Δήμοι της Κρήτης για να προβάλλουν τις δράσεις στήριξης του πρωτογενούς τομές στην περιοχή τους.
Η συμμετοχή στο 5ο ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΦΟΡΟΥΜ είναι ΔΩΡΕΑΝ αλλά απαιτείται η δήλωση συμμετοχής μέχρι τις 24 Μαρτίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Υπεύθυνη κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034,  stefanoudaki@ebeh.gr  και στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: www.ebeh.gr .

TELIKIAFISA-5oPAGKRITIOFORUMBanner_F1827737660.jpg

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή