ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
16ΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ FOODEX RETAIL 2016
29/02/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Έκθεση Τροφίμων & Ποτών

|31Μαρτίου 1&2 Απριλίου 2016 | Μετρό Σύνταγμα|

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες για την 16ης έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Foodex Retail 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό στο Σύνταγμα από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2016.

Οι συμμετέχουσες εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε περισσότερους από 15.000 επισκέπτες που θα μπορούν να γευτούν και να αγοράσουν τα προϊόντα που θα εκθέτουν.

Η έκθεση είναι η παλαιότερη και πιο αποτελεσματική που πραγματοποιείται στον συγκεκριμένο χώρο και παρουσιάζει Τρόφιμα και Ποτά από ΟΛΗ την Ελλάδα στους πολυάριθμους επιβάτες του Μετρό.

Η Foodex Retail είναι η συνέχεια της γνωστής Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών που οργανώνεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από τέσσερα χρόνια στον συγκεκριμένο χώρο (Σταθμός Μετρό Σύνταγμα) και δίνει την ευκαιρία τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους επαγγελματίες του κλάδου να γνωρίσουν Παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και να γευτούν και να αγοράσουν τα απίστευτα προϊόντα τους.

Εκτός από την άψογη αισθητική των διοργανώσεων οι εκθέσεις προβάλλονται μέσο mail marketing, social media, χορηγούς επικοινωνίας, αλλά και νέους τρόπους προσέλκυσης των επισκεπτών όπως η τοποθέτηση μεγάλων οθονών στην είσοδο της διοργάνωσης.

Στον ʽαέραʼ βρίσκεται και το site της έκθεσης στην διεύθυνση http://foodex.verticom.gr

Για κρατήσεις χώρων και χορηγίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κ. Βασίλη Γιαννίκο στο 210 924.5577 ή μέσω email: v.yannikos@verticom.gr

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή