ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
''6Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΚΘΕΣΗ MEDWOOD - ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗ MEDWOOD 2016''
15/01/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

medwood

 

Η έκτη κατά σειρά έκθεση MEDWOOD 2016, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο METROPOLITAN EXPO, το μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας μεταξύ 7 και 10 Απριλίου 2016, προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς. Η έκθεση συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού καθώς και εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στον τομέα των υλικών, του ξύλου και των νέων τεχνολογιών.

Στην έκθεση θα συναντήσει κανείς ένα μεγάλο αριθμό εκθετών, παράλληλες εκδηλώσεις και ομιλίες, χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και από χώρες του εξωτερικού, όλοι προερχόμενοι από τους επαγγελματικούς χώρους των διαφορετικών τομέων της φετινής έκθεσης.

Κάποιες από τις εταιρείες που θα πάρουν μέρος στην Medwood 2016 είναι οι:

ALFA WOOD,
BLUM HELLAS,
BODEN GROUP,
DESIGN IDEAS,
DIMOU DESIGN,
EFFEGIBREVETI,
EURODOOR,
EXPOSICAM,
FILOXYL,
GIZIR AHSAP INSAAT TURIZM SAN. TIC. AS,
GOLDEN DOOR,
GREEN RIVER,
HAFELE GMBH AND CO,
ICRO COATINGS S.p.A.,
INFOWOOD TECHNOLOGIES,
ITALKROM-POLISTUC,
KARAVCO,
MADEIRA A.E.,
MARGINWOOD,

MEDO,
MODAWOOD,
NEW TECHWOOD,
NI MAC GROUP,
ROTHO BLAAS,
SADIMAC,
SIDECO,
STEROPAL,
TECE DEKOR AS,
TER HURNE GMBH & CO,
VERNILAC,
WOODMAC,
XCOLOR,
ΑΚΡΙΤΑΣ Α.Ε.,
ΒΑΓΝΕΡ,
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΙ Α.Ε.,
ΓΙΩΤΑΣ ΑΒΕΕ,
ΓΛΥΚΟS,
ΔΕΛΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ,
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Α.Ε.,

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΣΙΑΛΟΥ ΕΠΕ,
ΕΠΙΠΛΕΟΝ,
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ MACART-BLANCO,
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΕ,
ΚΑΡΔΑΣΙΑΔΗΣ ΑΦΟΙ ΒΑΡΔΑΚΑ ΕΠΕ,
ΚΑΤΣΙΚΕΡΟΥ ΑΦΟΙ AE,
ΚΕΝΤΡΟ ΥΛΙΚΑ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ,
ΚΕΤΕ Α.Ε.,
ΚΟΛΙΓΑΣ ΠΑΡΚΕΤΑ,
ΛΥΓΝΟΥ ΑΦΟΙ ΟΕ,
ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.,
ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΕ,
ΞΥΛΙΚΗ Α.Ε.,
ΟΞΥΛΟΣ ΑΒΕΕ,
ΠΑΡΚΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ,
ΠΡΑΞΙΤΕΛΗΣ Α.Ε.Η εταιρεία στο πλαίσιο συνεχών προσπαθειών αναβάθμισης της έκθεσης και γνωρίζοντας τον ρόλο που διαδραματίζει στην ενημέρωση των επαγγελματιών σχετικά με καινοτόμες ιδέες και λύσεις, θα διοργανώσει στις 9 Απριλίου 2016 μια παρουσίαση ειδικού ενδιαφέροντος-το Surface Event 2016-σχετική με τα καινοτόμα υλικά και τις επιφάνειες από επαγγελματίες κύρους. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές και η θεματική των παρουσιάσεων τους θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στόχος της έκθεσης είναι η καθιέρωση επικοινωνίας μεταξύ εταιριών ξύλου-επίπλου και αρχιτεκτονικού σχεδιασμού με τις καινοτομίες και τις νέες τάσεις στo σχεδιασμό και στην πράσινη αρχιτεκτονική και δόμηση.

Τα οφέλη των συμμετεχόντων σε αυτήν την έκθεση θα είναι πολλαπλά με κυριότερα την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας προς την παγκόσμια αγορά και την προσέγγιση στον συνεχώς αναπτυσσόμενο τουριστικό/ξενοδοχειακό κλάδο.

Η MEDWOOD 2016 θα υποστηριχτεί από την διοργανώτρια εταιρεία της, Medexpo Α.Ε. μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εταιρείες στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων και της έκδοσης επαγγελματικών περιοδικών. Η Medexpo Α.Ε. υποστηρίζει την έκθεση με ένα ευρύτατο επικοινωνιακό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πολύπλευρη και ουσιαστική διαφήμιση σε κλαδικά έντυπα και στα ΜΜΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επισκεφτείτε την παρουσίαση της έκθεσης μας στην ιστοσελίδα www.medwood.gr και να επικοινωνείτε με την Μαριάντζελα Αγγελοπούλου, e-mail: ad@medwood.gr, δ/νση: Δοϊράνης 65, 11363 Αθήνα, τηλ.: 210 2931011.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή