ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
1ης ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ – ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15 ΕΩΣ ΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015.
08/01/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η εταιρεία ΗΧΩ σε συνεργασία με τον Δήμο Karsiyaka της Σμύρνης  ξεκινάει την διοργάνωση της:

1ης Εμπορικής – Τουριστικής έκθεσης στην Σμύρνη  η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Απριλίου 2015.

Η έκθεση θα γίνει στον πλουσιότερο Δήμο της Σμύρνης τον Δήμο του Κορδελιού (Karsiyaka) που κατοικείται από 800.000 ανθρώπους ενώ οι όμοροι δήμοι κατοικούνται συνολικά από 5.000.000 ανθρώπους.  Υπολογίζεται να επισκεφθούν την έκθεση περισσότεροι από 40.000 άνθρωποι.

Στον χώρο της έκθεσης ο οποίος είναι 8.000 τ.μ. θα τοποθετηθούν περίπου 100 περίπτερα τύπου παγόδας  διαστάσεων : 3 x 3,   5 x 2.5 ,  &  5 x 5  ενώ σε stage 120 τ.μ. θα πραγματοποιούνται καθ” όλη την διάρκεια της έκθεσης συναυλίες και διάφορα πολιτιστικά δρώμενα από την Ελλάδα και την Τουρκία.

Σκοπός:Σκοπός της έκθεσης είναι η παρουσίαση και προβολή επιχειρήσεων προϊόντων και υπηρεσιών σε μια περιοχή πυκνοκατοικημένη με πολύ υψηλά εισοδηματικά κριτήρια.

Συμμετοχή: Στην έκθεση μπορούν να συμμετάσχουν όλων των ειδών επιχειρήσεις παραγωγής εμπορίου και μεταποίησης , βιοτεχνίες, συνεταιρισμοί, ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, επιμελητήρια, ΟΤΑ απ’  όλη την Ελλάδα.

Αιγίδες:Για την έξωθεν καλλίτερη μαρτυρία η έκθεση η οποία συνδιοργανώνεται με τον Δήμο Karsiyaka  θα τεθεί υπό την Αιγίδα Υπουργείων της Ελλάδας και της Τουρκίας – υπό την αιγίδα Δήμων και Επιμελητηρίων Ελλάδας και Τουρκίας.

Προβολή: Η έκθεση θα προβληθεί από τρία Τουρκικά Τηλεοπτικά δίκτυα από Τουρκικές εφημερίδες και ραδιόφωνα και θα τοποθετηθούν 4.000 banners και αφίσες στην ευρύτερη περιοχή της Σμύρνης.  Όλη η προβολή γίνεται από τον Δήμο Karsiyaka

 

Δείτε τo επισυναπτόμενο αρχείο...

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ekthesi