ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΕΚΘΕΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 15 έως 18 Απριλίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για πρώτη φορά.
28/12/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

alpha_F1302152968.png

 

 

Η ALFA EXPO επιθυμεί να σας ενημερώσει για τις νέες ημερομηνίες της έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί από τις 15 έως και τις 18 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου στην Αθήνα.
Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» αποτελεί την προβολή μιας συνολικής εικόνας της Ελλάδας με τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό να είναι τα βασικά συστατικά μας με τα οποία θα φέρουμε την Ελλάδα στο πιάτο των επισκεπτών με σκοπό την αύξηση του εισοδήματος των επιχειρήσεων, την προοπτική εξαγωγών και την ανάδειξη της επιχειρηματικής δράσης.
Στην Έκθεση συμμετέχουν οι Περιφέρειες της Ελλάδας, ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και ποτών και φορείς σχετικοί με τα θέματα που προβάλλονται.
Στόχοι μας είναι να έρθουν οι επισκέπτες σε επαφή με την ελληνική γαστρονομία, τον τουρισμό και τον πολιτισμό κάθε περιοχής όχι ως τουρίστες αλλά σαν εντόπιοι.
Στην έκθεση πραγματοποιούνται live μαγειρικές από διακεκριμένους σεφ, γευσιγνωσία, παραγωγή κοκτέιλ με βάση ελληνικά συστατικά, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, επίσης ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει προβολές ταινιών και εκθέσεις φωτογραφίας, και να επισκεφτεί το κεντρικό παντοπωλείο όπου θα υπάρχουν προϊόντα απ όλη την Ελλάδα.
Επίσης, στην «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται συνέδριο με θέμα «Περιφερειακή Ανάπτυξη & Επιχειρηματικότητα» και Ημερίδα με θέμα «Καινοτομία & Μηχανική Τροφίμων».
Θα αποτελούσε για εμάς ξεχωριστή τιμή να συμμετέχετε στην Έκθεση μας με ένα περίπτερο αναδεικνύοντας την επιχειρηματικότητα και την παραγωγική φυσιογνωμία του τόπου σας μέσα από την συμμετοχή των μελών σας. Επίσης, θα θέλαμε να αναρτήσετε στο website του
επιμελητηρίου τις πληροφορίες της Έκθεσης και να ενημερώσετε τα μέλη σας για συμμετοχή με όποιον τρόπο κρίνετε εσείς κατάλληλο.
Στο site www.elladosgefsi.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή