ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΛΙΚΩΝ – ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ» ΚΑΙ Β) «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ (ΑΓΟΡΑ) ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΚΑ (10) ΚΥΡΙΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΠΛΩΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ»
29/02/2016
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής/Γ.Δ.Ο.Υ./Διεύθυνση Προμηθειών & Εποπτείας Αποθηκών/Τμήμα 2Ο προκηρύσσει ηλεκτρονικό, δημόσιο, τακτικό διαγωνισμό, ανοικτής διαδικασίας, διεθνούς συμμετοχής, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή και με αντικείμενο α) την «Προμήθεια Υλικών – ανταλλακτικών κύριων μηχανών πλωτών μέσων ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ» και β) «προμήθεια (αγορά) και εγκατάσταση δέκα (10) κύριων μηχανών πλωτών περιπολικών σκαφών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ» όπως αναλυτικά περιγράφεται στο Παράρτημα ΣΤ΄ - Τεχνικές Προδιαγραφές της αριθ. 06/2016 Διακήρυξης . Ειδικοί περιορισμοί συμμετοχής δεν υπάρχουν.

 

  • Συστημικός Αριθμός: 21515
  • Δεν έχει δημοσιευθεί προκαταρκτική προκήρυξη.
  • Προϋπολογισμός - Χρηματοδότηση: #1.818.374,50€ # (απαλλάσσεται ΦΠΑ). Οι πιστώσεις θα βαρύνουν το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ΣΑΕ 150/2 τον Προϋπολογισμό εξόδων έτους 2016 του Πράσινου Ταμείου/ λογαριασμός «Γαλάζιο Ταμείο». Η δράση εντάσσεται στις Επείγουσα Συνδρομή έτους 2015 του «Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας» και στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του «Πράσινου Ταμείου» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και από το «Πράσινο Ταμείο» κατά ποσοστό 100%.
  • Τόπος παράδοσης: Ο τόπος παράδοσης των υλικών θα είναι για : το είδος α) η Επισκευαστική Βάση ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. (Ελευσίνα – Θέση ΚΑΛΥΜΠΑΚΙ) και για το είδος β) θα υποδειχθεί από την Υπηρεσία και θα είναι εντός νομού Αττικής.
  • Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά προσφορές είτε για το σύνολο των υπό προμήθεια ειδών (α’ και β’ Είδος) ή ακόμα μεμονωμένα, είτε για το είδος α’, είτε μεμονωμένα για το είδος β΄ . Επιπλέον γίνεται δεκτή προσφορά που θα υποβληθεί από ενδιαφερόμενους προμηθευτές μεμονωμένα και για το κάθε υποπαράρτημα του είδους α’ όπως τα είδη αυτά περιγράφονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α’ της αριθμ. 06/2016 Διακήρυξης.
  • Ημερομηνία αποστολής στην Ε.Ε.: 25-02-2016.
  • Χρόνος παράδοσης των υπό προμήθεια ειδών: Ο χρόνος παράδοσης των υπό προμήθεια ειδών, όπως αυτά ορίζονται αναλυτικά στο Παράρτημα ΣΤ’ - Τεχνικές Προδιαγραφές της αριθμ. 06/2016 Διακήρυξης, ορίζεται στους πεντέμισι (5,5) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης και όχι αργότερα από την 20-01-2017 για το είδος α’ και μέρος του είδους β’, τα υπόλοιπα ορίζεται στους οκτώ (08) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης.
  • Καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής των προσφορών είναι η 11-04-2016 και ώρα 15:00, στη διαδικτυακή πύλη του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ., η δε διαδικασία ηλεκτρονικής αποσφράγισης θα διενεργηθεί την 15-04-2016 και ώρα 09:00 στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Ακτή Βασιλειάδη/Πύλη Ε1-Ε2/Λιμένας Πειραιά, 3ος όροφος, Γρ. 317) από την αρμόδια Επιτροπή.
  • Η προσφορά και τα σχετικά δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.), από την 01-04-216 και ώρα 09:00 μέχρι την καταληκτική ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής υποβολής προσφορών, κατά τα αναλυτικά οριζόμενα στην αριθ. 06/2016 Δ/ξη.

 

 

  • Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι εκατόν ογδόντα (180) ημερολογιακές ημέρες, προσμετρούμενες από την επομένη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού. Προσφορά που ορίζει χρόνο ισχύος μικρότερο του παραπάνω αναφερόμενου χρόνου απορρίπτεται ως απαράδεκτη.

 

  • Γλώσσα προσφορών η Ελληνική.

 

  • Εναλλακτικές προσφορές δεν γίνονται δεκτές.

 

  • Τρόπος Πληρωμής: Στην προσφορά θα πρέπει να επιλέγεται με σαφήνεια ένας από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 

 

 

α. Εξόφληση του 100% της συμβατικής αξίας μετά την οριστική παραλαβή του έργου.

 

β. Χορήγηση έντοκης προκαταβολής μέχρι ποσοστού 50% της συνολικής συμβατικής αξίας (χωρίς ΦΠΑ) με την υπογραφή της σύμβασης. Το υπόλοιπο ποσό της συμβατικής αξίας μετά την ολοκλήρωση της οριστικής ποιοτικής και ποσοτικής παραλαβής του υπό προμήθεια έργου.

 

Όταν στην προσφορά δε δηλώνεται ένας από τους ανωτέρω τρόπους πληρωμής, λογίζεται ο πρώτος (α) ο οποίος θα είναι και ο συμβατικός τρόπος πληρωμής.

 

Ως προς τα δικαιολογητικά πληρωμής και λοιπά στοιχεία ισχύουν τα όσα αναφέρονται στο άρθρο 35 του Κ.Π.Δ. (π.δ. 118/07), την υπ΄ αριθμ. 2024709/601/0026/8-4-1998 απόφαση του Υπουργείου Οικονομίας & Οικονομικών και την υπ’ αριθμ. 134453/2015 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ Β’ 2857).

 

  • Εγγυητική επιστολή συμμετοχής: Τα δικαιολογητικά συμμετοχής αυτών που συμμετέχουν πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά και με ποινή απόρριψης, από ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ που θα καλύπτει σε ευρώ ποσοστό 2% επί της συνολικής προϋπολογισθείσας (άνευ Φ.Π.Α.) αξίας του κάθε είδους (όπως περιγράφεται στο Παράρτημα Α’) για τα οποία ο συμμετέχων υποβάλλει προσφορά και ισχύει όπως προβλέπεται στο άρθρο 157 του ν. 4281/2014 και σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα της αριθ. 06/2016 Δ/ξης.

 

  • Πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους θα παρέχονται από τη Διεύθυνση Προμηθειών & Εποπτείας Αποθηκών (e-mail: dipea.b@yna.gov.gr, fax: 213-1371361) και στα τηλ. 213-137 4606/1081 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 12:00 – 14:00. Επισημαίνεται ότι η Απόφαση της Διακήρυξης θα αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr) και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο: Διαγωνισμοί Προμηθειών» Τακτικοί Διαγωνισμοί και στο διαδικτυακό τόπο του Υ.ΝΑ.Ν.Π. (www.yen.gr) στο σύνδεσμο «Διακηρύξεις», ενώ ολόκληρη η Διακήρυξη θα είναι διαθέσιμη στη διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr του Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ.

 

Επισυνάπτεται η Απόφαση διακήρυξης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
Απόφαση διακήρυξης