ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ   /   ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
21/12/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας (με τη σχετική απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής  προκειμένου να προβεί στην επιλογή εξωτερικού συνεργάτη για την μεταφορά των φακέλων της υπηρεσίας, προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις ή φυσικά πρόσωπα που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το σκοπό αυτό.

Κριτήριο κατακύρωσης η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη  προσφορά.

Η επιλογή θα γίνει βάσει της χαμηλότερης  τιμής. Δεκτές γίνονται  οι γραπτές προσφορές σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο.  Κάθε προσφορά πρέπει να αναφέρει αναλυτικά τα στοιχεία του παρέχοντος (Επωνυμία επιχείρησης, Ονοματεπώνυμο Υπευθύνου, Διεύθυνση, τηλέφωνο, κινητό, φαξ, email, ΑΦΜ, ΔΟΥ).

Η προσφορά πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφα, ασφαλιστικής ενημερότητας,  φορολογικής ενημερότητας και του πιστοποιητικού εγγραφής στο Επιμελητήριο Κέρκυρας. Επίσης πρέπει να συνοδεύεται από υπεύθυνη δήλωση ότι "... τα στοιχεία είναι αληθή και ακριβή, ότι αποδέχεται τους όρους της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος  και ότι δεσμεύεται για την τιμή και τους όρους παράδοσης και πληρωμής...". Όλες οι προσφορές πρέπει να είναι ενυπόγραφες.

 

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο...

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
PROSKLISIEKDILOSISENDIAFERONTOS_courier