ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (ΠΕΠ) ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗΣ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, ΕΜΠΟΡΙΟ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
30/07/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το 2013 το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με τη Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ανέλαβε την ενημέρωση επενδυτών και διαχείριση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος (ΠΕΠ) «Ενίσχυσης ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».
Σήμερα, έχοντας τα τελικά στοιχεία ενταγμένων προτάσεων, μετά και την ολοκλήρωση ένταξης  προτάσεων οριζόμενων ως δυνητικά δικαιούχων, έχουμε την ικανοποίηση να  ανακοινώσουμε ότι ο Νομός Κέρκυρας καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων με αριθμό τελικών ενταγμένων έργων 225 και προϋπολογισμό 34,92 εκ. ευρώ.
Τα αποτελέσματα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία καθιστώντας με αυτό τον τρόπο το Επιμελητήριο Κέρκυρας άξιο εκπρόσωπο του επιχειρηματικού κοινού της περιοχής. Διακατέχοντας αίσθημα ευθύνης προς τους δικαιούχους του προγράμματος και λοιπών επενδυτών και με γνώμονα την σωστή υλοποίηση των ήδη ενταγμένων έργων και όσων πρόκειται να ενταχθούν στο μέλλον, δηλώνουμε με υπευθυνότητα ότι θα συνεχίσουμε την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και θα στοχεύσουμε προς την καλύτερη ενημέρωση και διαχείριση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με σκοπό την πλήρη απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ.


      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

      ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή