ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
4α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» «Η Γυναικεία Επιχειρηματικότητα στο Επίκεντρο»
25/08/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

thalis

 

Ο θεσμός των Επιχειρηματικών Βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος» έχει ως στόχο να επιβραβεύσει ξεχωριστές εταιρείες, αλλά και τους ανθρώπους πίσω από αυτές, οι οποίοι ακολουθούν λαμπρή πορεία, οραματίζονται και στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική οικονομία.

 

Τα Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2019, βραβεύοντας τις διορατικές και πρωτοπόρες επιχειρήσεις, αλλά και επιχειρηματίες-πρότυπα, που με τη δράση τους αποτέλεσαν μοχλό για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας σε μια περίοδο γεμάτη αντιξοότητες.

 

Με την εκδήλωση του 2020, να μετατίθεται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η διοργάνωση επανήλθε δυναμικά το 2021 με δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις.

 

Στα 2α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν μερικές από τις καλύτερες γερμανικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Η εκδήλωση, με ερέθισμα την 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω των υγειονομικών συνθηκών που έφεραν όλο τον πλανήτη σε «παύση».

 

Ταυτόχρονα, όμως, το 2021 αποτελούσε και για την ίδια την Ελλάδα, επετειακό έτος. Διακόσια χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση, τα 3α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος», επίλεξαν και επιβράβευσαν ελληνικές εταιρείες που ιδρύθηκαν μέσα στον 19ο αιώνα, ενδυναμώθηκαν με την πάροδο των ετών και διέπρεψαν σε νευραλγικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, έχοντας στο τιμόνι τους πρωτοπόρους Έλληνες επιχειρηματίες.

 

Στα Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» του 2022 που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τίθεται στο επίκεντρο η γυναίκα. Οι πολλαπλοί ρόλοι που διαδραματίζει σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και η σημαντική συμβολή της στην κοινωνία, την πολιτική και την επιχειρηματική ζωή της χώρας, αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη διοργάνωση.

 

Ως εκ τούτου, τα 4α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» επικεντρώνονται και υπερήφανα επιβραβεύουν σημαντικές γυναικείες προσωπικότητες του επιχειρηματικού – και όχι μόνο – στίβου, οι οποίες με τις πρωτοβουλίες, το έργο και τις δράσεις τους σηματοδοτούν μια νέα εποχή, όπου η γυναίκα πρωταγωνιστεί σε θέσεις με νευραλγικό ρόλο.

Για να επιβεβαιώσετε την παρουσία σας στη φετινή εκδήλωση, παρακαλούμε πατήστε  εδώ

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή