ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων | ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ EVENT ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ
26/07/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με το event που διοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων στις 14 Νοεμβρίου 2022, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας στο πλαίσιο της προβολής και προώθησης των προϊόντων της Ιόνιας Γης σε αγορές του εξωτερικού και καλούν τις επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή.

 

Η προσπάθεια διείσδυσης των ελληνικών επιχειρήσεων στη Σκανδιναβική αγορά θα γίνει μέσω της διοργάνωσης του ειδικού αυτού event στη Στοκχόλμη, με προσκεκλημένους αποκλειστικά Σουηδούς επαγγελματίες.


Η κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση θα αποστείλει τον top-selling κωδικό της στη Σουηδία, ο οποίος θα παρουσιαστεί και θα δοκιμαστεί από 6-7 Σουηδούς επαγγελματίες κατά τη διάρκεια του event.


Τα προϊόντα θα λάβουν την ανατροφοδότηση των επαγγελματιών ως προς α) τη γεύση, β) τη συσκευασία και γ) την τιμή τους. Επίσης, οι προσκεκλημένοι επαγγελματίες θα δώσουν την προσωπική τους εκτίμηση σχετικά με τις προοπτικές εισόδου του κάθε προϊόντος στη Σουηδική αγορά.
Οι 6-7 επαγγελματίες θα απαρτίζονται από 1-2 αγοραστές ενός δυνατού καταστήματος της μεγάλης αλυσίδας σουπερμάρκετ ICA, 3-4 εισαγωγείς τροφίμων και 1-2 δημοσιογράφους κλαδικών περιοδικών.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ - ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ RECO EXPO, ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 02/08/2022

 

Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

Διεύθυνση Έδρας: Κτίριο Π.Ε. Κέρκυρας 2ος Όροφος, ΤΚ 49100

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2661362281  Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: ionian.agro@gmail.com

 

Ιστότοπος: http://www.ionianagro.com

 

 

 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos EVENT ΣΟΥΗΔΙΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΠΤΑ
velos ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑ 2022