ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Επιμελητήριο Κέρκυρας: Η ΚΕΕΕ στηρίζει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
30/06/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

image

 

 

To Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των δράσεων της κοινωνικής υπευθυνότητας, δημιούργησαν μια ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου τα μέλη μας θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να δηλώσουν τον τρόπο εκείνο που επιθυμούν να προσφέρουν στήριξη στον εν λόγω Οργανισμό.

 

Σημειώνεται ότι, εκτός από οικονομική ενίσχυση, προτεινόμενοι τρόποι στήριξης περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: Σεβόμενοι τη δύσκολη οικονομική συγκυρία και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν οι ελληνικές επιχειρήσεις προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, οι προτεινόμενοι τρόποι στήριξης περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα επιλογών. Εκτός από οικονομική ενίσχυση, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα μεταξύ της εθελοντικής εργασίας στις δομές του οργανισμού, την προσφορά αναγκαίων αγαθών, τη συγκέντρωση ειδών και λοιπές ακόμα δράσεις.

 

 

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο δήλωσης στήριξης, προσφέρουμε περίσσευμα αγάπης, στηρίζουμε το έργο του Οργανισμού και ανοίγουμε την αγκαλιά μας!

 


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMSoJuRMFc-8oCiZ_bj9I1fP5kYoxmWiDEEPvDphycH-oAng/viewform

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή