ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Eνημέρωση για την Πρόσκληση της ΟΒΕ για πρόγραμμα εργαζόμενων
09/11/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος (Ο.Β.Ε.) υλοποιεί δύο προγράμματα κατάρτισης 80 ωρών έκαστο, που αφορούν : 1)Στέλεχος Πωλητής Λιανικής 2)Στέλεχος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και Ασφαλούς Διακίνησης Καυσίμων. Σ’ αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορούν να συμμετάσχουν 1.280 εργαζόμενοι συνολικά (αθροιστικά και για τα δύο) από όλες τις διοικητικές περιφέρειες της χώρας (με σχέση εξαρτημένης εργασίας) ή εποχικά εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, ανεξάρτητα από τον κλάδο ή την επιχείρηση που απασχολούνται και ο καθένας εξ αυτών μπορεί να επιλέξει να συμμετάσχει σε ένα εκ των δύο. Το εκπαιδευτικό επίδομα είναι 400 ευρώ (μείον τις νόμιμες κρατήσεις).

Συνημμένα θα βρείτε την Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την επιλογή ωφελούμενων για την παραπάνω Δράση, καθώς και το σχετικό διαβιβαστικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση και την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στις παραπάνω δράσεις, όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας: https://www.katartisi.obe.gr/.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ενημερωθούν οι εν δυνάμει ενδιαφερόμενοι σχετικά με τις ανωτέρω δράσεις.

 

Δείτε τα επισυναπτόμενα αρχεία.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos ΟΒΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
velos πρόσκληση-για-ωφελούμενους_-ΟΒΕ-ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ