ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Διαδικτυακή εκδήλωση για την νέα ρύθμιση οφειλών προς το δημόσιο και τις τράπεζες
30/09/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ενημερωτική τηλεδιάσκεψη πραγματοποιεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες», την Τετάρτη 13/10/2021 και ώρα έναρξης 16:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Φώτης Κουρμούσης και στελέχη της Ειδικής Γραμματείας θα αναπτύξουν τα ακόλουθα θέματα:

 

  • θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών - παροχή 2ης ευκαιρίας
  • εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις
  • ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας εξυγίανσης επιχειρήσεων

Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό, κατόπιν εγγραφής. Παρακαλείστε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, μέσω του ακόλουθου linkστην ηλεκτρονική πλατφόρμα ZOOM: https://zoom.us/webinar/register/WN_v4WGzA7GQd2VK2dQfKljXg μέχρι το πρωί της Τετάρτης 13.10.21 και ακολούθως θα λάβετε το σύνδεσμο ηλεκτρονικής παρακολούθησης.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων θα διεξαχθεί συζήτηση με τους συμμετέχοντες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη νέα ρύθμιση οφειλών,μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΓΔΙΧ: http://www.keyd.gov.gr/ryumish_ofeilvn/.

Στην περίπτωση, που επιθυμείτε να υποβάλετε, εκ των προτέρων, σχετικό ερώτημα, μπορείτε να το στείλετε εγγράφως στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ,  τηλ. 2310-370132, Ανδρομάχη Γεωργίου georgiou@ebeth.gr& Άννα Μπένη: beni@ebeth.gr 

 

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ