ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΧΡΥΣΙΔΡΕΙΑ 17/2021
21/09/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Αγαπητές – αγαπητοί συνάδελφοι,

Μετά από ενάμιση και πλέον χρόνο, που η πανδημία μας ταλαιπωρεί, η ΠΟΒΑΚΩ βρέθηκε ξανά σε εκθεσιακό χώρο και δη σε αυτόν της 85ης ΔΕΘ, που αποτελεί την πιο δυναμική γενική έκθεση της χώρας, με ιστορία δεκαετιών.

Η ΠΟΒΑΚΩ συμμετείχε στην εκθεσιακή διοργάνωση που είχε ως τιμώμενη χώρα την Ελλάδα, στο περίπτερο 15 και συγκεκριμένα στο stand 19, το οποίο επισκέφτηκε πλήθος κόσμου.

Μάλιστα η Ομοσπονδία, επιθυμώντας να τιμήσει τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία, φιλοτέχνησε ένα καλαίσθητο έντυπο, το κείμενο του οποίου είναι αφιερωμένο στους αργυροχρυσοχόους και τα όπλα του 1821 και το υπογράφει ο Βασίλειος Νικόλτσιος, συνταγματάρχης ε.α.-φαρμακοποιός-συλλέκτης-συγγραφέας.

Με σύμμαχο και τον καλό καιρό, η Έκθεση κατακλύστηκε από επισκέπτες, ενώ κέρδισε και το υγειονομικό στοίχημα, αποτελώντας την πρώτη μεγάλη Covid Free διοργάνωση στην Ευρώπη.

Πλέον η ΠΟΒΑΚΩ, μπορεί να ατενίζει με αισιοδοξία τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις, την 35η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος, Ωρολογίων, Πολύτιμων Λίθων, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού, KOSMIMA, που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως 25 Οκτωβρίου 2021 στη ΔΕΘ, καθώς και την έκθεση ATHENS INTERNATIONAL JEWELLERY SHOW, από τις 21 έως 24 Φεβρουαρίου 2022.

Πέτρος Καλπακίδης

Πρόεδρος ΠΟΒΑΚΩ

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos ΧΡΥΣΙΔΡΕΙΑ 17/2021