ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ηλεκτρονικές υπηρεσίες και ραντεβού για την εξυπηρέτηση των πολιτών από τον ΟΑΕΔ
02/07/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Διοίκηση του ΟΑΕΔ ενημερώνει τους πολίτες και τις επιχειρήσεις ότι η εξυπηρέτηση του κοινού στα 117 Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) του Οργανισμού γίνεται κατά προτίμηση με ραντεβού και μόνο για τις υπηρεσίες που δεν παρέχονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Υπενθυμίζεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υπηρεσιών παρέχονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, είτε μέσω www.gov.gr με κωδικούς TAXISnet είτε μέσω www.oaed.gr/e-yperesies με κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ, ενώ μέσω της πλατφόρμας myoaedlive.gov.gr προγραμματίζονται ραντεβού για υπηρεσίες μέσω τηλεδιάσκεψης.

 

Όσοι πολίτες επιθυμούν να εξυπηρετηθούν για υπηρεσίες που δεν παρέχονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτημα για ραντεβού στην διεύθυνση www.oaed.gr/menoumespiti, επιλέγοντας το αρμόδιο ΚΠΑ2. Μετά την υποβολή αιτήματος για ραντεβού, οι πολίτες λαμβάνουν μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email) ή τηλεφωνική κλήση και καλούνται για προσέλευση σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Για υπηρεσίες που δεν παρέχονται ηλεκτρονικά, υπάρχει παράλληλη δυνατότητα υποβολής αιτημάτων και δικαιολογητικών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) εφόσον έχει τηρηθεί η διαδικασία πιστοποίησης μέσω gov.gr ή έχει επισυναφθεί Υπεύθυνη Δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της Υπογραφής.

 

Όσοι πολίτες προσέρχονται στα ΚΠΑ2 για υπηρεσίες που δεν παρέχονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, θα εξυπηρετούνται με σειρά προτεραιότητας και αυστηρή τήρηση των οδηγιών  για την ελάχιστη απόσταση 1,5 μέτρου  μεταξύ των υπαλλήλων και των πολιτών  και της αναλογίας ενός ατόμου ανά 16 τ.μ. και με υποχρεωτική χρήση μάσκας ακόμα και σε εξωτερικό χώρο, εφόσον δεν τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

 

Για τον Οδηγό Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΟΑΕΔ: https://www.oaed.gr/e-services

Για να επικοινωνήσετε με τον ΟΑΕΔ: https://www.oaed.gr/menoumespiti

Για να βρείτε το ΚΠΑ2 που ανήκετε: https://www.oaed.gr/poy-aniko

Για να βρείτε τα email των ΚΠΑ2: https://www.oaed.gr/epikoinonia/mail

Για πληροφορίες: www.oaed.gr & 11320 (αστική χρονοχρέωση, Δευ.-Παρ., 8:30-14:30)

 

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΤ - Ηλεκτρονικές υπηρεσίες και ραντεβού για την εξυπηρέτηση των πολιτών από τον ΟΑΕΔ