ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Ευρωπαϊκή Έρευνα στις Βιώσιμες Πρακτικές Τουρισμού (CAST)
11/05/2009
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ευρωπαϊκή Έρευνα στις Βιώσιμες Πρακτικές Τουρισμού  

Στα πλαίσια ενός πανκοινοτικού προγράμματος που στοχεύει στην υποστήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων από τον τομέα του τουρισμού, για να βελτιώσουμε την περιβαλλοντική διαχείριση τους, αξιολογούμε τις τρέχουσες πρακτικές μέσω ενός ερωτηματολογίου on-line.

Οι απαντήσεις σας θα επιτρέψουν σε εμάς να αξιολογήσουμε την έκταση και το επίπεδο βιώσιμων πρωτοβουλιών στην τοπική Βιομηχανία Τουρισμού μας, και στη συγκριτική μέτρηση επιδόσεων ανάμεσα στους εθνικούς και διεθνείς δείκτες της ικανότητας υποστήριξης. Οι Βιομηχανίες Τουρισμού που καθιερώνονται σε 6 περιοχές της Ε.Ε συμμετέχουν σε αυτή την έρευνα ανάμεσα σε αυτές είναι η Κέρκυρα, η Εσθονία, Heves, Languedoc-Roussillon, Lombaria,Toledo.

Εάν επιθυμείτε, θα λάβετε τα αποτελέσματα της έρευνας και θα είστε σε θέση, να αξιολογήσετε την επιχείρηση σας απέναντι στους εθνικούς και διεθνείς δείκτες.

Πριν συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, παρακαλώ προετοιμάστε τις ακόλουθες πληροφορίες.

Ø      Κατανάλωση ενέργειας και κόστος για το 2008

Ø      Κατανάλωση νερού και κόστος για το 2008

Ø      Σύνολο δαπανών διάθεσης αποβλήτων για το 2008

            

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο, θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά και θα επιτρέψει αργότερα σε εσάς να συγκρίνεται την περιβαντολογική απόδοση σας.  

Πατήστε εδώ http://www.surveymonkey.com/s.aspx?PREVIEW_MODE=DO_NOT_USE_THIS_LINK_FOR_COLLECTION&sm=xqTMBSDJRkeO%2bxDvXHvyLyWvm%2b4jaRmOYl3Z0a4cJY4%3d

 

Εάν θέλετε να λάβετε τα αποτελέσματα της έρευνας, παρακαλώ στείλτε τα στοιχεία ενός  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εκφράζει το ενδιαφέρον σας (όνομα – επαφή).

                        ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΌΤΗΤΑΣ   

Αυτή η έρευνα δεν σας ζητά να παρέχεται οποιαδήποτε εμπιστευτική πληροφορία και οι ερευνητές ή τα μέλη του προγράμματος δεν θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν την επιχείρηση σας από τα αποτελέσματα.

Η έρευνα συλλέγεται από την  Christel De Haan Travel, το ερευνητικό κέντρο τουρισμού και μέρος μιας Πανεπιστημιακής Οικονομικής Σχολής. 

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή