ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ 17 Οκτωβρίου 2008 ώρα 18:00
27/10/2008
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ
στην εκδήλωση
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008 ώρα 18:00 στην Αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου 
ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Αριστοτέλους 2

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος «Διαδρομές και Γεύσεις» προχωρά στην ολοκλήρωση της υλοποίησης και άλλου ενός Ευρωπαϊκού Προγραμμάτων μέχρι το τέλος του 2008.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας προσκαλεί όλα τα μέλη του, τους επιχειρηματίες, επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008 ώρα 18:00 στην Αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου στην εκδήλωση για το έργο ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΑΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΜΕ για να πληροφορηθούν για το έργο και όσοι επιθυμούν μπορούν να προσκομίσουν πρόσθετα στοιχεία και υλικό.

Το έργο Ανάπτυξη Δημιουργία βάσεως δεδομένων MME πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα  που χρηματοδοτείται από το ΕΠ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ  του Γ΄ΚΠΣ. Το έργο «Δημιουργία βάσεως δεδομένων ΜΜΕ πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα» αποσκοπεί στην υποστήριξη της επιχειρηματικότητας τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και προβλέπει τη δημιουργία βάσεων δεδομένων με στόχο την ορθή και άρτια καταγραφή και ανάδειξη των επιχειρήσεων και των δραστηριοτήτων και των προϊόντων τους ώστε και τα στοιχεία τους να είναι ακριβή και η προβολή τους σωστή.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας έχει αναδυθεί σε μια τιτάνια προσπάθεια ανανέωσής του, δημιουργίας βάσης δεδομένων με αξιόπιστα στοιχεία και ψηφιακό υλικό και ταυτόχρονης ΔΩΡΕΑΝ προβολής των μελών με χρηματοδότηση και κονδύλια από το Γ΄ ΚΠΣ , την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ελληνικό Κράτος.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας καλεί όλους τους επιχειρηματίες, επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους και γενικά το σύνολο των μελών   να σταθούν δίπλα στην διοίκηση του Επιμελητηρίου στην προσπάθειά του για:

• Προβολή της εικόνας της τοπικής οικονομίας
• Την αναβάθμιση της τοπικής οικονομίας
• Την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών επιχειρήσεων
• Την προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών του νησιού
• Την αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες
• Την αξιοποίηση των ευκαιριών που παρουσιάζονται με το Δ’ ΚΠΣ
 
Το Επιμελητήριο Κέρκυρας καλεί, επίσης, τους επιχειρηματίες, επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους και γενικά το σύνολο των μελών να λάβουν ενεργό μέρος στις έρευνες, να συμμετάσχουν στη δημιουργία της βάσης δεδομένων, να συμβάλλουν στην άρτια και ολοκληρωμένη προβολή της τοπικής οικονομίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας.


Το Επιμελητήριο Κέρκυρας επιδιώκει οι Κερκυραϊκές επιχειρήσεις να είναι στην Ψηφιακή Εποχή και στην προσπάθεια αυτή σας θέλει μαζί του.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή