ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ, ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
20/05/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 



Το Επιμελητήριο Κέρκυρας συμπαραστέκεται και χαιρετίζει τον δίκαιο αγώνα  των Δικαστικών Υπαλλήλων της Κέρκυρας για την κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων του Ειρηνοδικείου,  Πρωτοδικείου και Εφετείου Κέρκυρας.

Η απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης περί τοποθετήσεως τριών νέων υπαλλήλων δεν μας ικανοποιεί. Ζητάμε την άμεση κάλυψη του συνόλου των κενών οργανικών θέσεων που προβλέπονται για το Ειρηνοδικείο, Πρωτοδικείο και Εφετείο Κέρκυρας. Μόνο τότε δηλαδή, όταν θα καλυφθούν όλες οι οργανικές θέσεις του Δικαστηρίου θα έχουμε πεισθεί ότι κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για τις δομές της Δικαιοσύνης στην Κέρκυρα, ότι ενισχύεται πραγματικά το  Ειρηνοδικείο, Πρωτοδικείο και Εφετείο Κέρκυρας και ότι θα πάψουν οι συμπολίτες μας να ταλαιπωρούνται από την εύλογη καθυστέρηση που παρατηρείται στις υπηρεσίες του λόγω της υποστελέχωσης των Δικαστηρίων.

 


Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

 

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Δείτε τo συνημμένο αρχείο...

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DELTIOTYPOU20052015_F2098790004.pdf