ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ SALTY BAG ΚΑΙ PELECAS COUNTRY CLUB
29/04/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία με την επιχειρηματικότητα να βάλλεται από παντού, τα πιο δυναμικά, τολμηρά και παραγωγικά άτομα της χώρας μεταναστεύουν σε πιο φιλόξενους και ανοιχτούς στη δημιουργία προορισμούς. Αυτοί δε που μένουν και αποφασίζουν να αυτοεπιχειρήσουν, αντιμετωπίζουν γραφειοκρατία, έλλειψη ρευστότητας, υπερφορολόγηση, αδιαφορία και μια διάχυτη απαισιοδοξία. Σε αυτό λοιπόν το ζοφερό επιχειρηματικό περιβάλλον ευτυχώς υπάρχουν δυναμικοί επιχειρηματίες που τα καταφέρνουν και μάλιστα ξεπερνώντας τα σύνορα. 

Σήμερα λοιπόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να βραβεύουμε δύο Κερκυραϊκές επιχειρήσεις που κατάφεραν να κάνουν γνωστή την Κερκυραϊκή Επιχειρηματικότητα πανελληνίως και όχι μόνο. Η εταιρεία SALTYBAG (βραβεύτηκε ως καινοτόμο προϊόν - Bronze) και η εταιρεία PELECASCOUNTRYCLUB ( Βραβεύτηκε για την εξαιρετική ποιότητα και εμπειρία - Silver). Τα βραβεία που έλαβαν οι δύο εταιρείες ‘TOURISMAWARDS’ τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ και έχουν στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών και των καινοτόμων πρωτοβουλιών από επιχειρήσεις του τουρισμού.

Πιστεύουμε ότι αυτές οι επιχειρήσεις θα αποτελέσουν φωτεινά παραδείγματα και για άλλους νέους Κερκυραίους επιχειρηματίες. Το Επιμελητήριο Κέρκυρας γνωρίζει ότι η Κερκυραϊκή Επιχειρηματικότητα είναι σε υψηλό επίπεδο. Υπάρχουν και άλλοι επιχειρηματίες με ανάλογες επιδόσεις και επιτυχίες. Για το λόγο αυτό η Δ.Ε. και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας θα φέρει στο Δ.Σ. θέμα με την καθιέρωση σε ετήσια βάση «Βραβεία των Επιχειρήσεων» με κριτήρια που θα γίνουν γνωστά σε όλους.  

Ευχόμαστε στις δύο επιχειρήσεις πάντα επιτυχίες προς όφελος δικό τους αλλά και της Κερκυραϊκής Επιχειρηματικότητας γενικότερα.

 

Με εκτίμηση 

Ο Προέδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας 

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή