ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΕΔΕ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015
16/04/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του πρώτου ορόφου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας (Δ/νση:Αριστοτέλους & Καποδιστρίου, Κέρκυρα).
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης.
Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μιας που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα.
Στα 26 χρόνια λειτουργίας του  Προγράμματος πάνω από  2.000 εταιρίες έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους,  ενώ έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά  περισσότερα από  4.000 στελέχη.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης. Η διάρκεια του προγράμματος είναι  15 μήνες και τα μαθήματα θα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).
Η έναρξη του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί με την ενότητα «Μάρκετινγκ Ι», εισηγητής της οποίας θα είναι ο κ. Ιωάννης Ξηρογιαννόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει ανώτερο και ανώτατο διοικητικό στέλεχος, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στις εταιρίες ΕΛΑΙΣ Α.Ε. (Unilever), ΘΡΑΚΗ Α.Ε., FRIGOGLASS S.A., ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT A.E. και MEDIA STROM.

 

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας


        Γεώργιος  Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή