ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑΡΞΗ ΣΤΙΣ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
03/04/2015
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κέρκυρας ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, την Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015 στην Κέρκυρα. 
 
Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, καταξιωμένο εδώ και 26 χρόνια στο ελληνικό επιχειρηματικό περιβάλλον, είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης .   
Η ποιότητα της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα παγκόσμιο χαρακτήρα.
Στα 26 χρόνια λειτουργίας του  Προγράμματος πάνω από  2.000 εταιρίες έχουν εμπιστευθεί την εκπαίδευση των στελεχών τους,  ενώ έχουν αποφοιτήσει πανελλαδικά  περισσότερα από  4.000 στελέχη.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους ΑΕΙ – ΤΕΙ με τριετή εργασιακή εμπειρία και σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν οκταετή επαγγελματική εμπειρία και θέση ευθύνης.   Διαρκεί 15 μήνες και τα μαθήματα διεξάγονται στα Ελληνικά κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί).

Η έναρξη του Προγράμματος θα πραγματοποιηθεί με την ενότητα «Μάρκετινγκ Ι», εισηγητής της οποίας θα είναι ο κ. Ιωάννης Ξηρογιαννόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει ανώτερο και ανώτατο διοικητικό στέλεχος, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στις εταιρίες ΕΛΑΙΣ Α.Ε. (Unilever), ΘΡΑΚΗ Α.Ε., FRIGOGLASS S.A., ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT A.E. και MEDIA STROM.
Το κόστος του προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0.24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
Στην ΕΕΔΕ, Τμήμα Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος, Πλατεία Πίνδου 1, Γούναρη & Αγίου Ανδρέου, Πάτρα, κ. Άντυ Γαρδίκη, Τηλ: 2610 318 573 / 2610 361 567, Fax: 2610 361 517, email: patra@eede.gr, website www.eede.gr 
Στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, Αριστοτέλους 2 και Καποδιστρίου, Κέρκυρα,  κ. Ντίνα Τσολακίδου, Τηλ: 26610 81026, Fax: 26610 40088, email: corfucci@otenet.gr / tsolakidou@corfucci.gr
__________________________

Σχετικά με τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα της ΕΕΔΕ
Η ΕΕΔΕ, ένα από τα πέντε μεγαλύτερα Management Associations παγκοσμίως σε επίπεδο Μελών και Έργου, έχει εκπαιδεύσει, κατά τη διάρκεια των 52 χρόνων λειτουργίας της, περισσότερα από 500.000 στελέχη, έχει προσφέρει περισσότερες από 800.000 ώρες εκπαίδευσης μέσα από 16.700 εκπαιδευτικά προγράμματα και το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμά της πραγματοποιείται σε 25 πόλεις της χώρας και έχει περίπου 4.000 αποφοίτους.

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους έξι βασικούς πυλώνες της ΕΕΔΕ και περιλαμβάνει μεταπτυχιακά προγράμματα, προγράμματα επαγγελματικής πιστοποίησης, προγράμματα ανωτάτων στελεχών, ανοικτά εκπαιδευτικά προγράμματα, ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση και συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση.
 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή