ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΜΑΚΗ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ
21/08/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

dellaportas1_F1329043716.JPG

Βραβεύτηκε και στην Κέρκυρα ο αγαπημένος καλλιτέχνης Μάκης Δελαπόρτας.

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο 16 Αυγούστου η εκδήλωση που οργάνωσαν οι εκδοτικοί οίκοι ΑΓΚΥΡΑ και ΑΛΔΕ-Κέρκυρας στη μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου ΑλΔε στην καρδιά της πόλης μας, με αφορμή την έκδοση του νέου του βιβλίου «ΜΑΚΗΣ ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ –Ξέρω κάποια αστέρια…» 

Τον Μάκη Δελαπόρτα παρουσίασε στο πολυπληθές  κοινό ο συνθέτης Γιώργος Κατσαρός και η Κλειώ Δενάρδου χάρισε για μια ακόμη φορά την  υπέροχη φωνή της στους Κερκυραίους που τόσο τη λατρεύουν. Ήταν μια βραδιά ανεπανάληπτη, που για χρόνια θα θυμούνται όσοι την παρακολούθησαν, ενώ οι εκδηλώσεις στο ΕΝΕΡΓΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ συνεχίζονται με λογοτεχνικές και καλλιτεχνικές παρουσιάσεις.

Το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ τιμώντας την προσφορά του Μάκη Δελαπόρτα στο χώρο της 7ης  Τέχνης και στον καλλιτεχνικό χώρο γενικότερα, απένειμε τιμητική διάκριση στον κερκυραϊκής καταγωγής καλλιτέχνη. Στη φωτογραφία (άνω) ο αντιπρόεδρος του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ κος Παύλος Μεταλληνός κατά τη διάρκεια της απονομής και κάτω μερική άποψη της εκδήλωσης.

dellaportas2_F138322256.JPG

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή