ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (YourGreekhotels.com)
03/06/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας έχει δημιουργήσει Ολοκληρωμένη Τουριστική Πύλη στα πλαίσια του έργου "Ανάπτυξη  Ψηφιακών δράσεων Επιμελητηρίου Κέρκυρας Αξιοποίησης της Ευρυζωνικότητας για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας  του Νομού Κέρκυρας" με σκοπό να προβάλει όλες τις επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον Τουρισμό: Καταλύματα, Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Πρακτορεία, Τοπικά προϊόντα, Επιχειρήσεις δραστηριότητας κ.ά., αλλά και συνολικά όλο το τουριστικό προϊόν του νομού όπως αξιοθέατα, μουσεία και πολλές ακόμα τουριστικές πληροφορίες.

Στα πλαίσια αυτά παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ Ολοκληρωμένη Εφαρμογή Διαχείρισης Καταλύματος και Online Κρατήσεων, με πάρα πολλές δυνατότητες η οποία διαχειρίζεται αποκλειστικά από την επιχείρηση και μπορεί πολύ εύκολα να ενσωματωθεί και στην ιστοσελίδα του κάθε Καταλύματος εάν το επιθυμεί. Η εφαρμογή διασυνδέεται όμως και με τον Κεντρικό Σύστημα Κρατήσεων της Τουριστικής Πύλης ώστε να αυξάνονται οι πιθανότητες πώλησης των δωματίων σας μέσα από το Διαδίκτυο.

Η προσφερόμενη εφαρμογή έχει εκατοντάδες εγκαταστάσεις σε Τουριστικές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα και διαθέτει πολλά εργαλεία marketing με τους πελάτες σας. Διαθέτει επίσης πλάνο διαχείρισης, πολλούς τρόπους πληρωμής της κράτησης ενώ προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε πολιτική κρατήσεων θέλει η κάθε επιχείρηση. Επίσης μπορεί να διασυνδεθεί και με μεγάλα κανάλια πώλησης όπως : Expedia.com, Venere.com και TripAdvisor εάν έχετε ή αποκτήσετε κάποια στιγμή και εμπορική σχέση μαζί τους.

Μπορείτε να συμπληρώστε απλά τη Φόρμα Ενδιαφέροντος και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δείξουμε όλες τις δυνατότητες της προσφερόμενης εφαρμογής ώστε να σχηματίσετε ολοκληρωμένη γνώμη.

Αποκτήστε σήμερα ολοκληρωμένες εφαρμογές δωρεάν από το Επιμελητήριο στο site μας www corfucci.gr ή στο τηλ. 26610 81026 και 26610 80575 ,39813-14  [κ.Τσολακίδου].

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή