ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΑΘΛΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟΝ 1o ΔΡΟΜΟ ΚΑΣΤΡΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
16/03/2014
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Epimelitirio-Arxiloxos-1_F1852078734.JPG
 
Ο πρόεδρος κ. Αγάθος Σπύρος και ο έφορος κ. Σεχάτης Νίκος του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ Κέρκυρας συναντήθηκαν την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γ. Χονδρογιάννη και τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Παύλο Μεταλληνό για να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την υποστήριξη που παρείχε, ως αθλοθέτης, το Επιμελητήριο Κέρκυρας στον αγώνα δρόμου υπεραπόστασης 63.000μ με την ονομασία 1ος Δρόμος Κάστρων Κέρκυρας.

Ο αγώνας διεξήχθη στις 9/3/2014 με εκκίνηση το κάστρο Γαρδικίου και τερματισμό το κάστρο Κασσιόπης σε δύο κατηγορίες ατομικά στην απόσταση των 63.000μ και με την μορφή σκυταλοδρομίας 3 αθλητές Χ 21 χιλιόμετρα.

Ο κ. Χονδρογιάννης τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον πρόεδρο του ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ κ. Αγάθο Σπύρο για την προφορά του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα του νησιού και τόνισε ότι το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που δείχνει οι Κερκυραίοι δραστηριοποιούνται και σε τομείς πέρα από τους παραδοσιακούς και ταυτόχρονα προβάλει το νησί μας στο εξωτερικό. Οι αγώνες υπεραπόστασης έχουν μεγάλη απήχηση ιδιαίτερα στην Δυτική Ευρώπη και ο συγκεκριμένος συμπεριλήφθη στο καλεντάρι της Γερμανικής Ομοσπονδίας υπεραποστάσεων.  
 
Epimelitirio-Arxiloxos-2_F1412003583.JPG


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή