ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
26/11/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 KEEE5_F2044672505.jpg

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Χονδρογιάννης, ο οποίος μετέχει στην Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας με την ιδιότητα του Οικονομικού Επόπτη, μετείχε στη Γ.Σ. της ΚΕΕ η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς, 22-23 Νοεμβρίου.

Κατά τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του έτους 2014, εισηγητής του οποίου ήταν κ. Γ. Χονδρογιάννης, και συζητηθήκαν διεξοδικά θέματα που αφορούν στην οικονομία και στην επιχειρηματικότητα σε εθνικό και περιφερειακό επίπεδο. Σε ειδική εκδήλωση βραβεύτηκε ο πρόεδρο της ΚΕΕ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, για την εκλογή του ως αντιπροέδρου των Ευρωεπιμελητηρίων.

Τέσσερις Υπουργοί (η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σταύρος Καλαφάτης και ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος) έλαβαν το λόγο και επιβεβαίωσαν τον αναπτυξιακό ρόλο των Επιμελητηρίων ανά την Περιφέρεια και κατ' επέκταση της οικονομίας της χώρας.

Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη, μετέφερε το μήνυμα του πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά, για τη στήριξή του στον θεσμό των επιμελητηρίων και την εξασφάλιση της βιωσιμότητας των επιμελητηρίων, ενώ  στην ομιλία της τόνισε ότι  τα  επιμελητήρια αποτελούν εργαλείο ανάπτυξης και συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.

Επισυνάπτεται το μήνυμα του πρωθυπουργού

mailΑποστολή με email printΕκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
1x1
velos CHAIRETISMOSPROEDROU_F2101742644.doc