ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΙΧΑΛΟΣ
21/10/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

17-10-2013_F1873504021.JPG

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του ότι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γ. Χονδρογιάννης παρευρέθηκε, με την ιδιότητα του Οικονομικού Επόπτη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) στην 114η Γενική Συνέλευση των Ευρωεπιμελητηρίων, που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη 15-17 Οκτωβρίου.

Στις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνέλευσης ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος αναδείχθηκε ομόφωνα αντιπρόεδρος των Ευρωεπιμελητηρίων.

Ο κ. Μίχαλος αναλαμβάνει τις αρμοδιότητες για τη χάραξη της οικονομικής στρατηγικής των Ευρωεπιμελητηρίων, της επικοινωνίας και των διεθνών σχέσεων. Στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προεδρείου των Ευρωεπιμελητηρίων έλαβαν μέρος πρόεδροι και εκπρόσωποι των 45 ενώσεων - μελών της Ένωσης Ευρωπαϊκών Επιμελητηρίων Εμπορίου και Βιομηχανίας (Eurochambres).

Η εξέλιξη αυτή είναι ιδιαιτέρως θετική καθώς με αυτό τον τρόπο ενδυναμώνει η επιρροή της ελληνικής επιχειρηματικότητας στα κέντρα χάραξης της οικονομικής πολιτικής της Ευρώπης και βελτιώνεται η αξιοπιστία του έλληνα επιχειρηματία.
Βρείτε συνημμένη την ομιλία του κ. Μίχαλου στην Κωνσταντινούπολη

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
17_F1895748779.10.2013.pdf