ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ
Το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Ένωση Χοροδιών Κέρκυρας διοργανώνοθν τη συνάντηση αυτή που θα γίνει την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 στις 7.00’ μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του Επιμελητηρίου Κέρκυρας
27/08/2013
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Προς τα
Πολιτιστικά Σωματεία και
Πολιτιστικούς Συλλόγους
Κέρκυρας


Αγαπητοί φίλοι,

Στα πλαίσια των  σχεδιασμών  που γίνονται αυτήν την περίοδο για την διαμόρφωση προτάσεων και προγραμμάτων που θα δώσουν μια διαφορετική προοπτική στην Κέρκυρα την επόμενη 7ετία, το Επιμελητήριο Κέρκυρας και η Ένωση Χορωδιών Κέρκυρας ανέλαβαν την πρωτοβουλία να σας προσκαλέσουν σε μια πρώτη συνάντηση με κεντρικό θέμα την Σύνδεση του Πολιτισμού με τον Τουρισμό και τη διερεύνηση των τρόπων που ο Πολιτισμός και η πλούσια Πολιτιστική δραστηριότητα του νησιού μας μπορεί να συμβάλει στην στήριξη τόσο του Τουρισμού όσο και του ίδιου του Κερκυραϊκού Πολιτισμού.

Απώτερος στόχος θα είναι η διαμόρφωση συγκεκριμένων πρωτοβουλιών και προτάσεων δράσεων που θα προωθηθούν από το Επιμελητήριο Κέρκυρας στο πλαίσιο της Στρατηγικής «Έξυπνης Εξειδίκευσης», δηλαδή της έξυπνης και εξειδικευμένης προώθησης προϊόντων (πολιτιστικών- τουριστικών, υπαρχόντων και νέων) στην Προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Η συνάντηση αυτή θα γίνει την Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013 στις 7.00’ μ.μ. στην αίθουσα συνεδρίων του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και θεωρούμε χρήσιμη και επωφελή την παρουσία σας.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Χονδρογιάννης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή