ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
EXPO CORFU 2022 Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός | Πρόγραμμα εργαστηρίων - σεμιναρίων
08/03/2022
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

EXPOCORFU2022

 

Στις 19 – 20 – 21 Μαρτίου 2022 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας, στον επιβατικό σταθμό εξωτερικού, πρόκειται να διεξαχθεί η EXPO CORFU – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός εξοπλισμός με διοργανωτή την ExantasGreece www.exantasgreece.com, η οποία είχε αναβληθεί λόγω Covid–19.

 

Η Expo Corfu 2022 – Τρόφιμα, Ποτά, Επαγγελματικός & Ξενοδοχειακός Εξοπλισμός τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, του Επιμελητηρίου Κερκύρας και της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας.

 

Στην EXPO CORFU 2022 συμμετέχουν επιχειρήσεις και φορείς που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Τροφίμων-Ποτών, Επαγγελματικού & Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού. Απευθύνεται στους επιχειρηματίες της εστίασης, των τουριστικών καταλυμάτων, των ξενοδοχείων, των super/mini markets στο νησί της Κέρκυρας, των Παξών και της ευρύτερης περιοχής.

 

Στη διάρκεια λειτουργίας της EXPO CORFU 2022 θα πραγματοποιηθεί γευσιγνωσία προϊόντων από τις εταιρίες που συμμετέχουν, καθώς και εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη και οι ώρες λειτουργίας είναι: 10.00-21.00, ενώ θα τηρηθούν τα μέτρα προστασίας κατά του Covid -19 που θα ισχύουν το διάστημα διεξαγωγής της EXPO CORFU 2022.

 

Στόχος της EXPO CORFU 2022 είναι η ενδυνάμωση των εμπορικών συναλλαγών και η ανάδειξη της τοπικής επιχειρηματικότητας, το οποίο αποτελεί και κύριο μέλημα της Exantasgreece.

 

Στο σημείο αυτό, ως Exantasgreece, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και φορείς που στήριξαν και στηρίζουν την EXPO CORFU όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της πανδημίας, ώστε παρά την αρχική αναβολή της να είμαστε σε θέση σήμερα να αναγγείλουμε τη διεξαγωγή της στις 19, 20, 21 Μαρτίου 2022 στο Νέο Λιμάνι Κέρκυρας.

 

Καταρχήν εκ μέρους της Exantas Greece, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις προτάσεις και τη συμμετοχή σας στον κύκλο Εργαστηρίων/Σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της EXPO CORFU 2022.

 

Σας επισυνάπτoυμε το πρόγραμμα των 3 ημερών, το οποίο περιλαμβάνει και τη θεματολογία απο πλευράς του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EXPO CORFU 2022, παρακαλώ απευθυνθείτε στην Exantasgreece στα παρακάτω στοιχεία :

 

Σπυριδούλα Ασωνίτου

 

email: info@exantasgreece.com www.exantasgreece.com Τηλέφωνα: 6932362875 & 6937077682 Facebook: EXPO CORFU 2022

 

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το πρόγραμμα εργαστηρίων - σεμιναρίων και στη συνέχεια συμπληρώστε την φόρμα για να δηλώσετε την εγγραφή σας.

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ