ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΛΑΡΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ
23/08/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

Ο Πρόεδρος και μέλη τα της Διοικητικής Επιτροπής πραγματοποίησαν συνάντηση με την Διοίκηση του Πολιτιστικού συνδέσμου κατοίκων- επιχειρηματιών και επαγγελματιών της περιοχής Σολάρι.

 

Στη συνάντηση αυτή η Διοίκηση του συλλόγου κατέθεσε τους προβληματισμούς της ενόψει των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που απαγορεύουν τη  στάση και στάθμευση των οχημάτων κατά μήκος του δρόμου εμποδίζοντας έτσι την πρόσβαση της πελατείας των τοπικών επιχειρήσεων  και θα έχει ως αποτέλεσμα τον μαρασμό τους  και εντέλει το οριστικό τους κλείσιμο. Τα νέα μέτρα  που θα πραγματοποιηθούν στην περιοχή από την Περιφέρεια  και θα ισχύσουν από τη Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021  μας βρίσκουν επιφυλακτικούς ως προς την αποτελεσματικότητά τους.

 

Το Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας στηρίζει τους επαγγελματίες και εργαζόμενους της περιοχής και ζητάει να βρεθεί μια λύση από τους αρμόδιους ώστε να διασφαλίζεται η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

  Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Δείτε το επισυναπτόμενο αρχείο.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ