ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Στην 85η ΔΕΘ το Επιμελητήριο Κέρκυρας
06/07/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 

 logo_δεθ

 

Το ΔΣ του Επιμελητήριο Κέρκυρας στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 05.07.2021 αποφάσισε να συμμετάσχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης το χρονικό διάστημα 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ).

 

Η φετινή ΔΕΘ στην οποία τιμώμενη χώρα είναι η Ελλάδα, θα πλαισιωθεί από ένα επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Μετά από απουσία ενός έτους εξαιτίας της πανδημίας, δίνει σημαντική βαρύτητα στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας και δη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας και δέχθηκαν και τις περισσότερες πιέσεις κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.

 

Τα μέλη του Επιμελητηρίου μέσα από το περίπτερό του στην 85η ΔΕΘ μπορούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης, να προβάλουν την επιχείρησή τους και να διαφημίσουν τα προϊόντα τους μέσω έντυπου διαφημιστικού υλικού ή δειγμάτων των προϊόντων τους ή και να προβούν σε πώλησή τους.

 

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 85η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στο σύνδεσμο που ακολουθεί:  https://forms.gle/aswqb6iWjr9QeLDB7 ή αποστέλλοντας στο e-mail: info@corfucci.grσυμπληρωμένο το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής που θα βρείτε επισυναπτόμενο.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας η εξόφληση της συνδρομής του τρέχοντος έτους του Επιμελητηρίου Κέρκυρας. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Να σημειωθεί ότι σε όλους τους χώρους της έκθεσης θα τηρηθούν ειδικά – αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας των συμμετεχόντων και των επισκεπτών, λόγω Covid-19.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κέρκυρας στα τηλέφωνα 26610 39813 και 26610 80575.

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δελτίο τύπου.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΤ_ΔΕΘ 2021
Έντυπο εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στην 85η ΔΕΘ