ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ
31/05/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 Choristitlo_F1232671921.png

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη στις 26 Μαΐου 2021 με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Αμυρά και τον Γενικό Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων κ. Αραβώση, για το ζήτημα των δασικών χαρτών.

 

Την τηλεδιάσκεψη οργάνωσε ο ΕΟΑΕΝ και συμμετείχαν τα νησιώτικα επιμελητήρια. Το Επιμελητήριο Κέρκυρας εκπροσώπησε ο κ. Σπυρίδων Σπαής, μέλος του ΔΣ.

 

Ο κ. Σπαής στην παρέμβασή του επεσήμανε στον κ. Υφυπουργό το υπόμνημα που απέστειλε το Επιμελητήριο Κέρκυρας στον ΕΟΑΕΝ αναφορικά με τα προβλήματα που προκύπτουν γύρω από το θέμα των διαθηκών και της δενδροφύτευσης κατά μήκος των περιουσίων γης από τους ιδιοκτήτες τους για λόγους οριοθέτησης. Προτάθηκε η θεσμοθέτηση αυστηρότατου νομοθετικού πλαισίου για λόγους δημόσιας υγείας και έγινε αναφορά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες με τους αναρτημένους δασικούς χάρτες.

 

Ο κ. Υφυπουργός στην τοποθέτησή του ανέφερε ότι αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες για να εντοπιστούν τυχόν προβλήματα και ζήτησε τη συνεργασία των Επιμελητηρίων προκειμένου να αντιμετωπιστούν.

 

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το Δελτίο Τύπου.

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΤ - ΔΑΣΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ