ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_«Γαλάζια Ελευθερία»
13/05/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

                                                                                                                                                                                                                                                                                    ΚΕΡΚΥΡΑ, 13/05/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του ότι ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία», για τον εμβολιασμό στα νησιά, στην  οποία εντάσσεται και το νησί μας.

Στόχος είναι ο καθολικός και πλήρης εμβολιασμός των μονίμων κατοίκων των νησιών το αργότερο έως τα τέλη Ιουνίου, έτσι ώστε να υποδεχθούμε το φετινό καλοκαίρι ασφαλείς και απόλυτα θωρακισμένοι από τον κορωνοϊό.

Η επιχείρηση «Γαλάζια Ελευθερία» αφορά στον καθολικό εμβολιασμό όσων είναι άνω των 18 ετών σε 19 νησιά, με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στηρίζει αυτή την προσπάθεια και καλεί τους επιχειρηματίες του νησιού να εμβολιαστούν έτσι ώστε να μπορούμε να υποδεχθούμε τον φετινό τουρισμό με ασφάλεια και να είναι προστατευμένοι τόσο οι κάτοικοι του νησιού μας, όσο και οι επισκέπτες.

Παράλληλα, με την επανεκκίνηση των επιχειρήσεων της τοπικής αγοράς, οι οποίες αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας μας, καθίσταται χρέος όλων μας η συνέχιση των μέτρων προστασίας αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Καθώς διανύουμε σύνθετους και δύσκολους καιρούς, ο εμβολιασμός και τα μέτρα προστασίας προσφέρουν ελευθερία και αποτελούν τα σημαντικότερα όπλα για τον έλεγχο της πανδημίας και την επιστροφή μας στην κανονικότητα.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
20210513_DELTIOTYPOU_F214405113.pdf