ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_Ανακοίνωση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων
26/01/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας ενημερώνει τα μέλη του για την ανακοίνωση του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, αναφορικά με τη μείωση των δημοτικών τελών, (καθαριότητας – φωτισμού) σε κλειστές και πληττόμενες επιχειρήσεις, από το ξεκίνημα της πανδημίας.

 

 

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων                

 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Δείτε παρακάτω την Ανακοίνωση

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, εφαρμόζει τη μείωση των δημοτικών τελών, (καθαριότητας – φωτισμού) σε κλειστές και πληττόμενες επιχειρήσεις, από το ξεκίνημα της πανδημίας.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης Γ. Παντελιός, δήλωσε για το παραπάνω θέμα:

“ Ήδη από την πρώτη απαγόρευση λειτουργίας των επιχειρήσεων, ο Δήμος μας εφάρμοσε μείωση στα τέλη καθαριότητας – φωτισμού για όλες τις κλειστές ή πληττόμενες επιχειρήσεις.

Όλες οι επιχειρήσεις εξυπηρετήθηκαν και εξυπηρετούνται από το αρμόδιο τμήμα εσόδων του Δήμου μας, με όλους τους τρόπους, δια ζώσης, τηλεφωνικά ή με email. 

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΚΕΔΕ να υποβληθούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων, προκειμένου να επεξεργαστούν στην συνέχεια από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται να υποβάλλουν σε κάθε περίπτωση είναι:

1. λογαριασμοί ρεύματος της επιχείρησης

2. βεβαίωση από το σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ή εκτύπωση από το ΤΑΧΙΣ όπου φαίνονται οι ενεργοί ΚΑΔ από τους οποίους προκύπτει ότι η επιχείρηση είναι κλειστή ή πληττόμενη.

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή