ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
18/12/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 corfumarket

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας στηρίζει τις επιχειρήσεις του και δημιουργεί

την Ηλεκτρονική Αγορά Κέρκυρας

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας, προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ Ηλεκτρονικό ράφι προϊόντων και υπηρεσιών στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ www.directmarket.gr,η οποία προβάλει ήδη 1.500.000 προϊόντα και 1550 επιχειρήσεις και είναι διαθέσιμη για όλους τους επιχειρηματίεςτου νησιού. Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (e-Mall) δίνει τη δυνατότητα Προβολής (βιτρίνα) αλλά και Ηλεκτρονικών πωλήσεων (e-shop) τωντοπικών αλλά και άλλων προϊόντων χωρίς την ανάγκη ειδικής υποδομής, εύκολα και απλά. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ολοκληρωμένη Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Καταστήματος που ενσωματώνεται εύκολα και στην ιστοσελίδα της κάθε επιχείρησης ενώ ταυτόχρονα αποκτά η επιχείρηση «βιτρίνες προϊόντων» στην Τοπική Αγορά Κέρκυρας (www.corfumarket.gr) και στην Πανελλήνια Επιμελητηριακή Αγορά Προϊόντων (www.directmarket.gr). Με τον τρόπο αυτό οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν με 1 καταχώρηση θα προβάλλονται και θα πουλάνε τα προϊόντα τους από 2 σημεία σε 24ωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα.

  • Όλες οι επιχειρήσεις του νησιού μας μπορούν να εγγραφούν στην Ηλεκτρονική Αγορά, να δημιουργήσουν το δικό τους eshop και να πουλάνε άμεσα και εύκολα τα προϊόντα τους πανελλαδικά.
  • Οι επιχειρήσεις που έχουν ήδη δικό τους eshop μπορούν είτε να επιλέξουν απλή προβολή είτε να ανεβάσουν αυτόματα (με XML) όλα τα προϊόντα τους και να αποκτήσουν και ένα δεύτερο κανάλι πώλησης.


Στηρίζουμε ουσιαστικά τις τοπικές επιχειρήσεις καθιστώντας εφικτή την προβολή και διάθεση των προϊόντων από τον Παραγωγό ή τον Έμπορο κατευθείαν στον κάθε καταναλωτή εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα επιτυγχάνεται σημαντική προβολή των τοπικών επιχειρήσεων όλου του νησιού στο ευρύτερο Ελληνικό και Διεθνές αγοραστικό κοινό.

 

 

Εγγραφείτε σήμερα στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

Δείτε τα eshopπου συμμετέχουν:

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

Για οποιαδήποτε υποστήριξη επικοινωνήστε μαζί μας

ΤΗΛ: 2610 452820 (Δευ - Παρ: 9.00-17.00)

Τμήμα Ηλεκτρονικής Αγοράς

info@directmarket.gr

www.directmarket.gr

 

Είμαστε εδώ για να σας στηρίζουμε.

ΓΙΩΡΓΟΣ Π. ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ηλεκτρονική Αγορά Κέρκυρας