ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
26/03/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Επιμελητήριο  Κέρκυρας  έχοντας επίγνωση του ρόλου του όχι μόνο ως συμβούλου της Πολιτείας, αλλά και ως θεσμού που συμβάλλει έμπρακτα στη στήριξη του κοινωνικού συνόλου σε κάθε δύσκολη στιγμή,  αποφάσισε μετά από σύγκληση έκτακτης Δ.Ε.  και έκτακτου Δ.Σ  δια περιφοράς , την  δωρεά  24 οξύμετρων και 7 στηθοσκοπίων αξίας 1.500 ευρώ στο Γενικό  Νοσοκομείο Κέρκυρας, καθώς και την κάλυψη δαπάνης ύψους 3.500  ευρώ για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής και ηλεκτρονικής οργάνωσης του νέου τμήματος ειδικών λοιμώξεων που ανέπτυξε το Νοσοκομείο για την νοσηλεία των ασθενών με covid-19.

Είχε προηγηθεί η συμμετοχή μας με το ποσό των 5.000 ευρώ για την προμήθεια εξοπλισμού  μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού.

 

Πρέπει να κερδηθεί το μεγάλο στοίχημα που είναι να αντέξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ώστε το τίμημα σε ζωές να είναι το ελάχιστο δυνατό.

 

Αγαπητοί συνάδελφοι

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης να συμβάλλουμε στην επιτυχή αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, ώστε να προστατεύσουμε την υγεία των οικογενειών μας και συγχρόνως να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα, η οποία είναι πλέον  αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

 

 

Με εκτίμηση 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων                

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
20200326_DELTIOTYPOU_F1608187772.pdf