ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Δημοτική πλατφόρμα ανακύκλωσης.
18/09/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, συμμεριζόμενος τη σημαντικότητα των περιβαλλοντολογικών ζητημάτων, προχώρησε στη δημιουργία «δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης», με στόχο την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και επιβράβευση των δημοτών. Η πλατφόρμα www.followgreen.gr/centralkekrikra θα είναι διαθέσιμη από 29 Σεπτεμβρίου 2019 και αναφέρεται τόσο στους πολίτες, όσο και στις επιχειρήσεις.

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας συμμετέχει στην πρωτοβουλία αυτή του δήμου για τη λειτουργία της πλατφόρμας ανακύκλωσης, την οποία θα πρέπει όλοι να στηρίξουμε, προς όφελος των επιχειρήσεών μας, αλλά και του περιβάλλοντος.

 

Οι επιχειρήσεις του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, καλούνται να συμβάλουν με προσφορές και εκπτώσεις, σε προϊόντα και υπηρεσίες, με σκοπό την επιβράβευση των πολιτών που ανακυκλώνουν και συμμετέχουν ενεργά στην πλατφόρμα ανακύκλωσης. Οι επιχειρήσεις που θα στηρίξουν το εγχείρημα αυτό, θα επωφεληθούν λαμβάνοντας δωρεάν προβολή μέσα από τη δημοτική πλατφόρμα.

 

Σκοπός των προσφορών, είναι να αποτελέσουν ένα επιπλέον κίνητρο για τους πολίτες, ώστε να κινητοποιηθούν και να κάνουν κομμάτι της ζωής τους την ανακύκλωση, αλλά και να γίνει σαφές πως μέσω αυτής όλοι κερδίζουμε.

 

Σας καλούμε να συμβάλλετε στην κοινή μας προσπάθεια για μια καθαρή πόλη, με παράλληλη ενίσχυση και προβολή των επιχειρήσεων σας.

 

Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση.

 

 

 

Συνημμένα

Η επιστολή του Επιμελητηρίου προς τις επιχειρήσεις και το έντυπο συμμετοχής.

 

 

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
DIMOTIKIPLATFORMAANAKYKLOSIS_F1647060157.docx
ENTYPOSYMMETOCHIS_F1964691929.pdf