ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
84Η ΔΕΘ
18/09/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 IMG_20190908_184609_F1691535517.jpg

 

 

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στην 84η ΔΕΘ που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 7-15 Σεπτεμβρίου 2019. Για πρώτη φορά συμμετείχαν 11 συνολικά Κερκυραϊκές επιχειρήσεις, αριθμός ρεκόρ σύμφωνα με τα προηγούμενα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων με πολυετή επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά και νέων επιχειρήσεων με στόχο την προβολή και την εξωστρέφεια.

 

Τα σχόλια των επιχειρηματιών ήταν πολύ θετικά όσον αφορά την συμμετοχή τους και οι περισσότεροι εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν και του χρόνου, γεγονός που αποδεικνύει την επιτυχία της αποστολής.

 

Η Κέρκυρα παρουσίασε ένα περίπτερο μοντέρνο και εντυπωσιακό με μια πληθώρα επιχειρήσεων από το χώρο της παραγωγής, του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης μέχρι την τεχνολογία και τις εκδόσεις.

 

Να σημειωθεί ότι μεγάλη εντύπωση δημιούργησε στους παρευρισκόμενους  η παρουσία της Φιλαρμονικής του Αγίου Ματθαίου «Λορέντζος Μαβίλης» καθώς και της Κερκυραϊκής Ένωσης Θεσσαλονίκης  «Άγιος Σπυρίδων»  και του Συλλόγου Κερκυραίων Βορείου Ελλάδος «Ιωάννης Καποδίστριας», που παρουσίασαν στο κοινό παραδοσιακούς Κερκυραϊκούς χορούς. Είναι η πρώτη φορά που η αποστολή του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στη ΔΕΘ συνοδεύτηκε από συγκροτήματα τα οποία ανέδειξαν τον πλούσιο πολιτισμό και την μουσική παιδεία της Κέρκυρας.

 

Ένα μπράβο αξίζει στους συμμετέχοντες και σε όσους εργάστηκαν για να έχει μια τέτοια παρουσία και εκπροσώπηση το Επιμελητήριο Κέρκυρας και το νησί μας σε μια τόσο σημαντική έκθεση.

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή