ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Εθιμοτυπική επίσκεψη Γάλλου Προέδρου της περιοχής Tarn της Ν. Γαλλίας στο Επιμελητήριο Κέρκυρας.
24/05/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

   2_F1973604554.jpg

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

 

Την Παρασκευή 10 Μαΐου πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Επιμελητήριο Κέρκυρας του κ. Jean-Louis Hormière, Γάλλου Προέδρου του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Albi της Γαλλίας και του ΙΕΚ της περιφέρειας Tarn Ν.Γαλλίας με την αντιπρόεδρο του Γαλλικού ΙΕΚ, κα Cécile Ferrieres, στα πλαίσια υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus με το Δημόσιο ΙΕΚ Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας, το οποίο ηγείται ο Γενικός Δ/ντής κ. Δημήτρης Μπακύρας.

 

Σκοπός της επίσκεψης ήταν αρχικά να γνωρίσουν τον τόπο μας και να δουν από κοντά την 10ήμερη πρακτική άσκηση που κάνουν 16 Γάλλοι σπουδαστές σε Κερκυραϊκά Ξενοδοχεία, εστιατόρια και παράλληλα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τοπικούς παραγωγούς καθώς και να αναπτύξουν συνέργειες με επιχειρήσεις της Κέρκυρας.

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και ο Γάλλος Πρόεδρος  του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Albi της Γαλλίας δεσμεύτηκαν σε αδελφοποίηση των αντίστοιχων επιμελητηρίων ως επικύρωση των βασικών αξιών  που εκπροσωπεί η αδελφοποίηση, της φιλίας, της συνεργασία κυρίως επιχειρηματικής αλλά και την αμοιβαία ευαισθητοποίηση μεταξύ των δύο λαών, ανοίγοντας  το δρόμο για συνεργασία μεταξύ των δύο περιοχών αρμοδιότητας των αντίστοιχων επιμελητηρίων.

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας

και Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού

Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή