ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Επίσκεψη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κέρκυρας σε επιχειρήσεις παραγωγής τοπικών παραδοσιακών προϊόντων της Βόρειας Κέρκυρας .
14/03/2019
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

 output_iRlaKS_F1284036572.gif

Σε συνέχεια του κύκλου προσπαθειών του Επιμελητηρίου Κέρκυρας για ανάδειξη και συμβουλευτική υποστήριξη των τοπικών επιχειρήσεων της Κέρκυρας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης και τα μέλη του ΔΣ κα. Έλενα Καρούμπη, κ. Στέφανος Μέξας και ο κ. Σπύρος Σπαής, πραγματοποίησαν την Παρασκευή 8 Μαρτίου, επίσκεψη στα χωριά Άγιοι Δούλοι, Πλάτωνας και Νυμφές της Βόρειας Κέρκυρας.

 

Σκοπός της επίσκεψης αυτής ήταν η συνάντηση με τοπικούς παραγωγούς της Κέρκυρας που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή βιολογικού λαδιού, μελιού, σαπουνιού και άλλων τοπικών παραδοσιακών προϊόντων.

 

Ευχαριστούμε θερμά τις αδελφές της Μονής Καμαρέλας Αγίων Δούλων, τον κ. Φάνη Παπούτση του Κέντρου Ανάπτυξης και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων Corfu Spirit, τον κ. Αλέξανδρο Τσενεμπή της εταιρείας μελισσοκομικών προϊόντων Plato's Products, τον κ. Αθανάσιο Κοντοστάνο της εταιρείας μελισσοκομικών προϊόντων Meligoni, την κ. Δώρα Κούδα, παραγωγό χειροποίητων σαπουνιών Νύμφες, καθώς και την κα. Ελένη Ξάνθου του Πολιτιστικού Συλλόγου Νυμφών για την θερμή φιλοξενία και τον πολύτιμο χρόνο που μας διέθεσαν.

 

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και

Πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

 

 

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
14_3_2019EPISKEPSITISDIOIKISIEKSEEPICh_F1844992938..pdf