ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εξαγωγές Τοπικών Παραδοσιακών Κερκυραϊκών Προϊόντων στην Αμερική»
03/08/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Κέρκυρας για Αδελφοποίηση μεταξύ του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, καθώς υπεγράφη στις 30/7/2018 μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των ανωτέρω, ερχόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε σε Ενημερωτική Εκδήλωση με θέμα «Εξαγωγές Τοπικών Παραδοσιακών Κερκυραϊκών προϊόντων στην Αμερική», που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Αυγούστου ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.30 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κέρκυρας «Σπύρος Δένδιας» στον 2ο όροφο.

 

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Μπάρδης Νίκος, Πρόεδρος της Ιονίου Πολιτιστικής Ομοσπονδίας της Αμερικής, ο οποίος θα αναλύσει το επενδυτικό κλίμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά των ΗΠΑ και θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για εξαγωγές και προώθηση των Κερκυραϊκών προϊόντων.  Στην παρούσα φάση το Επιμελητήριο Κέρκυρας αναλαμβάνει να ενημερώσει τους τοπικούς παραγωγούς για την υφιστάμενη κατάσταση στην Αμερική σε θέματα  εξαγωγών, τη ζήτηση Ελληνικών και συγκεκριμένα Κερκυραϊκών προϊόντων και την διαδικασία εκκίνησης ενός τέτοιου εγχειρήματος για όποιον παραγωγό το επιθυμεί.

 

Τελειώνοντας, να επισημάνουμε ότι η Αδελφοποίηση των Επιμελητηρίων είναι αποτέλεσμα των σημαντικών επαφών με φορείς, κοινότητες και επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Αμερική από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Γεώργιο Χονδρογιάννη και τον Οικονομικό Επόπτη του Επιμελητηρίου κ. Σπύρο Σιμάτη και επιπλέον ότι η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων προβλέπει την συνεργασία τους σε αναπτυξιακά θέματα, σε ανταλλαγή τεχνογνωσίας, κοινές δράσεις στον Τουρισμό, συνέργειες και συνεργασίες σε θέματα εξαγωγών των παραγόμενων προϊόντων τους.

 

 

 

Με εκτίμηση

 

 

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας 

Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

 

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
PROSKLISIEXAGOGESTINAMERIKI_F1513262507.pdf