ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ   /   ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ
83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
17/07/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης σας ενημερώνει ότι το Επιμελητήριο Κέρκυρας πρόκειται να συμμετάσχει στην 83η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, στις 8-16 Σεπτεμβρίου, που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και διοργανώνεται από την HELEXPO.

 

Σημειώνεται ότι η 83η ΔΕΘ, στην οποία θα συμμετέχουν ως τιμώμενη χώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, θα πλαισιωθεί από ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά. Επιπροσθέτως τα Επιμελητήρια θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν  μια σημαντική ανταποδοτική υπηρεσία στα μέλη τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, δεδομένου ότι η ΚΕΕΕ αναλαμβάνει την κάλυψη της κύριας και βασικής δαπάνης.

 

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, η ΚΕΕΕ σχεδιάζει ακόμη τη διοργάνωση Ημέρας αφιερωμένης στα Επιμελητήρια, με εκδηλώσεις και γεγονότα σχετικά με το ρόλο και το έργο τους, καθώς επίσης και Ημέρα  Γευσιγνωσίας Τροφίμων και Ποτών.

 

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας παρέχει στα μέλη του χώρο έκτασης 50τμ δωρεάν και γραμματειακή υποστήριξη. Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 83η ΔΕΘ καλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως τις 27 Ιουλίου 2018.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Επιμελητήριο Κέρκυρας. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι ενδιαφερόμενοι να είναι μόνο ταμειακά ενήμεροι προς το Επιμελητήριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα: https://goo.gl/forms/YDIBmbj0qRtcSn543 

 

Υπεύθυνες επικοινωνίας:

 

κα Μαρία Γαστεράτου, 26610 80576
κα Σπυριδούλα Κουλούρη,  26610 80575
κα Αναστασία Τσολακίδου 26610 81005
Φαξ: 26610 40088,
 e-mail: info@corfucci.gr

 


 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Γεώργιος Π. Χονδρογιάννης

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΕΘ